Skip to content

Archive for

9
Sep

Dag 64 – Kjenn på de gode følelser og du vil motta

Dag 64:

Spør en gang, tro du har mottatt, og alt du trenger å gjøre for å motta er å føle deg bra. Når du føler deg bra, er du på frekvensen av at alle gode ting kommer til deg, og du vil motta det du har bedt om. Du ville ikke be om noe med mindre det skulle føle deg bra å motta, ville du? Du må få deg på de gode følelsers frekvens, og du vil motta.

be_a_good_one

Jeg tenker at de gode følelsene dukker opp når vi gjør gode ting. Når vi er gode. Både mot oss selv og andre. Når vi kan kjenne at vi har gjort gode gjerninger gjennom dagen. Det viktigste er å tenke på dette før vi sovner, husk hva du har gjort bra, hva du er takknemlig for og du vil sovne med gode følelser og hvis du sovner med gode følelser er det jo disse som kobler seg på frekvensen for gode følelser.

Som vanlig googlet jeg “feel good” og det finnes utrolig mange bilder som viser til “Feel Good Friday” – og det er nettopp det i dag. Kjenn på følelsen av at det er helg. Lukk øynene. Trekk pusten dypt inn. Gi deg selv litt rom og kjenn hva det gjør med deg å vite at det er helg om en liten stund.

Jeg kjenner jeg blir glad når jeg lager ting jeg er fornøyd med, for eksempel dette bildet. Jeg fikk også kommentarer på et av mine foto fra en fotograf for et par dager siden, og han mente bildet var perfekt og at han neppe kunne gjort det bedre selv. Det har tatt meg et par dager å skjønne at jeg fikk den tilbakemeldingen og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tittet på bildet disse dagene før jeg skjønte hva han skrev. Nå derimot gir det meg en riktig god følelse.

Hva gir deg gode føleler som du kan holde på og som du kan overføre til det du ber om?

 

– Trinity