Skip to content

Archive for

5
Sep

Dag 60 – Fokuser på rikdom for å tiltrekke deg penger

Dag 60:

For å tiltrekke seg penger, må du fokusere på rikdom. Det er umulig å bringe mer penger inn i livet ditt når du merker at du ikke har nok, fordi det betyr at du tenker tanker om at du ikke har nok penger, og da vil du skape utallige flere tilfeller av ikke å ha nok penger. Du må fokusere på overflod av penger å bringe dem til deg.

tenk rike tanker for å få penger til å flyte i din retning

Dette er loven om tiltrekning på sitt beste. Hva er bedre enn å starte uka med rike tanker. Overflod, plenty, penger i fleng, tenk på det! Uansett hvor lite penger du har må du tenke tanker som om du er rik. Som om du har rikelig. Her om dagen koste jeg meg med en lunsj på kafé, alene, selv om jeg ikke hadde råd til det, men jeg ville så gjerne kose meg og valgte å “late som om jeg var rik” og vips kom følelsen av å ha nok – og jeg sluttet å fokusere på at jeg ikke har nok. Og hva skjer, noen dager senere møtte jeg en venninne som spanderte lunsj på meg, det gjorde at jeg følte meg enda rikere.

forgylt kamera

Så hvis jeg fortsetter å fokusere på at jeg har plenty, at penger og rikdom strømmer inn til meg så vil jeg plutselig få råd til forgylt kamera, mac, glattetang og andre ting jeg ikke trenger – og siden jeg ikke har spesielt lyst på noen av disse forgylte tingene vil jeg heller sitte igjen med masse gull og penger.

forgylt mac

gull avler gull

Så tenk rikdom, tenk positivt, tenk plenty, føl deg rik, vær takknemlig og vips er det din tur – og min tur til å få rikelig.

tanker om gull og rikdom gir mer rikdom

Tusen takk for dagens tekst, vi må ikke glemme å tenke at vi har rikelig og bruke som om vi har det og fokusere på rikdom for at det skal begynne å flyte gull og penger til oss. Det er deg vel undt! Jeg unner alle mine lesere, min familie, mine venner, mine bekjente, og mine uvenner rikdom, kjærlighet, varme, vennskap og glede.

God mandag til alle sammen!

 

– Trinity