Skip to content

Archive for

4
Sep

Dag 59 – Vår skjønne verden

Dag 59:

Fokusér på skjønnheten i vår verden, og om hvor praktfull den er. Ettersom flere og flere mennesker setter pris på skjønnhet og har fokus på skjønnhet, vil vår planet motta energi og vi vil se skjønnheten manifestere seg overalt.

Stranda

iHavet

På fjellet

iSkogen

iMarka på skiiSlalombakken

Mitt livs favorittsykkel i paradisbukta, Bygdøy en tidlig morgen

Sånn ser jeg for meg verden når jeg tenker på vår vakre verden. Litt eksotisk og mye norsk natur. Jeg ser også for meg blomster, selv om de ikke lever så lenge så er de en del av det som gjør vår verden vakker. Jeg er så heldig at jeg liker alle årstidene i mitt vakre, lille land.

Har du lest “den 9. innsikten” av James Redfield der lærer hovedpersonen å fokusere på den skjønnheten verden gir. Hovedpersonen lærer å se naturens aura og få energi fra naturen. Dette er en bok om menneskelig innsikt, jeg har alltid vært litt usikker på om det er en roman eller en veiledningsbok i selvutvikling.

image

Når jeg nå ser på gamle bilder jeg har tatt og etter et søk på google om vakker verden er jeg ikke i tvil om hvor heldig jeg er som lever på denne frodige planeten akkurat nå. I vår tidsalder er nemlig verden så liten at det er mulig å reise for å få sett en god del av den og jeg fryder meg i mitt hjerte når jeg tenker på det. Dermed sender jeg jorden kjærlighet.

 

– Trinity