Skip to content

Archive for

30
sep

Dag 85 – Tiltrekke seg ideal vekten

Dag 85:

Å tiltrekke ideal vekten gjøres på samme måte som når du legger inn en ordre fra katalogen til Universet. Du ser gjennom katalogen, legger inn bestillingen, og så blir det levert til deg.

Tankene påvirker også vekten

Det høres veldig enkelt ut, men det stemmer sikkert at det er tankene som tiltrekker seg vekten. Hvis jeg ser på meg selv som feit og sender disse tankene til Universet så blir jeg vel feit da? Eller kanskje det er slik at for å kunne nyte å være slank og rørslig så må man også prøve det motsatte?

Her er det vel mange, med meg, som vet at det ikke er så enkelt som Loven om Tiltrekning skal ha det til, eller kanskje det nettopp er det? Det er bare det at som overvektig så er det utrolig vanskelig å våge å tro på det?

Jeg skal i alle fall prøve å se hva jeg tenker om dette med vekt gjennom noen dager – kanskje har jeg et mønster i hvordan jeg tenker og handler? Kanskje er det noe jeg skal bryte der? Jeg har nok av usunne og usanne mantra jeg sier til meg selv, fordi jeg har lært meg dem utenatt gjennom et helt liv. Jeg har greid å snu noen av dem, og jobber videre i tro på at jeg skal kunne endre resten -  bare jeg blir bevisst på dem Smilefjes som blunker 

ikke_glem_elsk_deg_selv

Ha en strålende – bevisst – dag!

 

– Trinity

29
sep

Hjortelusflue – finnes det noe eklere i vår fauna? Torill Moseng og Vår Staude er enig.

Har jeg noen gang fortalt deg hva jeg hater mest ute i naturen? Ikke det? Jo, det må være – hjortelusfluen.

Min verste fiende i skogen - HjortelusfluaHjortelusflue i pelsen på et dyr

Denne kravlende hjortelusflua ble jeg kjent med for første gang i Sør-Sverige for et par sensomre siden. Og jeg skal innrømme at jeg nesten fikk litt panikk! Hunden min fikk også massevis av dem på seg, men hun ser ikke ut til å reagere noe spesielt på dem. Men jeg der i mot. Jeg liker ikke at de setter seg i håret mitt. For det er det eneste de går etter – hår (eller pels). Når de først har flydd inn slipper de ofte vingene og begynner å kravle. De er knallharde og nesten umulig å få has på. Jeg greier nesten ikke å drepe dem med fingrene. Det er jo bare så vidt det er mulig å ta tak i dem og dra de ut av håret også.

Tips for å beskytte deg mot hortelusflua når du er ute i skogen på høsten

Så jeg ble oppfinnsom. Jeg har jo myggnetting i kamuflasjeutstyret mitt. Denne som er til å skjule ansiktet og ørene for at myggen skal få som best bitt når jeg skal sitte musestille og vente på dyra – ble redningen.

Jeg endte med å tre den over alt håret mitt, under haka – rundt halsen og med lue eller caps på toppen så ble det ikke noe hår tilgjengelig og etter det har jeg vært uten en eneste hjortelusflue – HURRA!! Ok, det ser ikke videre lekkert ut, men som pappa’n min alltid sa når vi skulle ut på tur: “Det er jo ingen mannekengoppvisning du skal på heller!” – og da hadde ikke jeg flere argumenter. Jeg ser heller litt underlig ut i marka/skogen enn å bli plaget av hjortelusflua – og mygg/ knott/ fluer.

Så til dere, Torill Moseng og Vår Staude, som tok opp dette på tv2s God Morgen Norge 28.9.11, så anbefaler jeg virkelig å finne fram camo utstyret ditt slik at du fortsatt kan jogge rundt i marka uten tanke på hjortelusflua. Smilefjes som blunker Jeg har også erfart at glatt tøy ikke er like fristende som ulltøy for disse små, flyvende terroristene.

Stikk innom en jakt- og friluftsbutikk så vil du finne en sånn myggnetting, for eksempel denne fra xxl.no.

Hjortelusflua er ikke bare ekkel å få på seg, men den skaper også store skader for hjortedyr i naturen. Vertsdyra får tynnere pels og blir svakere, noe som fører til at de ikke overlever vinteren. Spesielt kan dette forverres av de kalde og snørike vintrene vi har hatt i Sør-Norge og Sør-Sverige de siste årene.

WWF i Norge skriver på sin side at vi trenger å tynne ut i rekkene av hjortedyr. Dette er ikke gjort bare ved å øke jaktkvoten, men også ved å øke bestanden av rovdyr. Årsaken til at de ønsker at rovdyr skal tynne ut i hortedyr bestanden er at jegere ikke skiller mellom sterke og svake hjortedyr, mens rovdyrene gjør det. Dette ville igjen være bra for å få sterkere gener og større dyr blant hortedyrene igjen. Hortedyr består, i Norge, blant annet av; elg, rådyr og hjort.

 

– Trinity

29
sep

Dag 84 – For å kobles til Universets intelligens må du finne din kreativitet

Dag 84:

For å kobles til all visdom og alt det gode i Universets intelligens, må du være i tråd med det. For å gjøre som tidligere storheter gjorde, og komme videre til hyppigheten av ubegrensede muligheter, all visdom, all makt og alt godt, noe som er permanent tilgjengelig til hver og en av oss, må du vite at denne uendelige kreative kraften eksisterer, og utstråler alt godt i ditt sinn og ditt hjerte.

kreativitet_rutine_min_endring

For å finne din kreativitet er det viktig å skru av din indre kritiker, denne stemmen som de fleste av oss har inne i oss som forteller oss at vi må være produktige, effektive, flinke, snille, gjøre som det forventes av oss osv. Denne stemmen er en gjennklang fra urtiden, da den indre kritiker hjalp mennesket å overleve. Vel, vi trenger ikke denne kritikken og påpasseligheten for å være trygge i en hver situasjon. Det vi trenger er mer kreativitet.

Mange av oss lever som “pissmaur” – vi følger den samme stien hver eneste dag, med bare små avstikkere. Vi står opp, spiser frokost, rydder opp, får barna på skolen, kommer oss på jobb, gjør jobben vår flittig og litt mer enn det vi burde (?), vi drar hjem, henter barn, lager middag, ut til litt ymse aktiviteter, hjem, nyheter, sove –> og så er vi igang igjen neste dag. Her er det ikke veldig mye tid til kreativitet og det å gå inn i kraften for å få kontakt med de ubegrensede mulighetene, visdommen, makten og alt det gode. Livet må da leves mens vi har det. La oss nyte de mulighetene som finnes for oss. Jeg sier ikke at vi skal slutte i jobbene våre for å sveve avgårde, nei, det jeg prøver å si er at vi kanskje skal avbryte fra rutinene en gang i uka. Etterhvert blir det kanskje enklere å bryte rutiner. Jeg tror dette er en av de små nøklene til lykke og indre harmoni.

Høres det skummelt ut sier du? Ja, jeg er helt enig. I går lærte jeg at jeg skal forsøke å ha en to timers date med meg selv pr uke i en måned framover. På denne daten skal jeg være alene, jeg skal gjøre noe morsomt/barnslig – kanskje noe jeg likte å gjøre som barn, men som jeg ikke har gjort siden den gangen. Jeg skal komme tilbake i kontakt med min kreative side. Blir ikke det spennende? Jeg har foreløpig ingen peiling på hva jeg skal finne på på date med meg selv, men kjenner jeg meg selv godt så kommer jeg nok til å finne på noe. Om jeg står fast så får jeg slå opp i en bok med gamle leker Smilefjes som blunker

Når jeg er kommet i gang med dette – vet jeg at jeg er inne på store endringer i mitt liv. Mitt liv har blitt for alvorlig, det har skjedd så utrolig mye på det personlige plan i mitt liv at jeg hele tiden har måtte begynne på nytt og da er det lett å trekke fram kritikeren som hele tiden minner meg på at jeg må overleve. Jeg er utrolig takknemlig for at denne kritikeren har tatt vare på meg og latt meg greie meg så godt som jeg har gjort, men nå er det på tide at den slipper taket så jeg kan leke litt igjen Smilefjes

Ha en lekende, deilig dag.

Vil du være med og leke?

 

– Trinity

28
sep

Dag 83 – Hjertets mektige kraft i en samtale – Å være et medmenneske

Dag 83:

Det er en mektig kraft i ditt hjerte. For å oppleve denne kraften førstehånd, neste gang du er i en samtale med noen, forestill deg at dine ord kommer fra hjertet ditt, i stedet for tankene dine. Mens du snakker, prøv å holde fokus på dine ord som kommer fra hjertet ditt. Mens du gjør dette vil du føle en bølge av fullkommen lykke bevege seg gjennom deg. Etter hvert som du praktiserer og får erfaringer, vil du se effekten av ditt hjerte på den personen du snakker med. Kraften i ditt hjerte vil også komme mange andre til gode, så ingenting kan komme i veien for den kraftige strålingen.

den gode og den vanskelige samtalen kommer rett fra hjertet

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har opplevd dette ved flere anledninger. Jeg har nok aldri gjort det bevisst, og har blitt veldig overrasket når det har skjedd. Jeg har alltid følt meg utrolig glad etter de samtalene det gjaldt. Jeg har hatt denne “gaven” i veldig viktige samtaler med folk som ikke har hatt det lett. Spesielt med studenter jeg skulle veilede fordi de skulle stryke i et fag eller de sto i fare for å stryke. Jeg har også opplevd det i samtale med en student som hadde fått en del klager og jeg måtte ta den vanskelige samtalen – ordene bare “dukket opp av seg selv” – det var akkurat som om jeg bare visste hva jeg skulle si for at det skulle bli på en verdig, god måte, en måte som lot vedkommende beholde sin verdighet.

Magien i å la hjertet styre samtalen heller enn intellektet

Fra nå av skal jeg forsøke å gjøre dette bevisst. Jeg har nok talens kraft, så jeg skal gjøre mitt beste for at hjertet skal være tilstede og fokusert gjennom hele samtalen. Tusen takk for at jeg har denne gaven.

Jeg er glad for at jeg har en varhet når jeg snakker med andre, jeg er glad for at jeg har en stor porsjon empati for andre, jeg er god til å lytte når det trengs slik at følelsene mine også får være tilstede i en samtale.

Jeg liker veldig godt å veilede andre, hjelpe andre til å yte sitt beste og hjelpe dem til å se seg selv.

 

– Trinity

27
sep

Dag 82 – Ha tillit til at Universet passer på alle dine innerste, uuttalte ønsker og drømmer

Dag 82:

Vi er ikke i stand til å se det store bildet av våre liv, men Universet eller den Kreative Makt/Energi kan se alt. Noen ganger tror vi at noe er riktig for oss, men når det ikke bretter seg ut på den måten vi trodde det skulle, må vi ha tro i Universet om at det er passer på alle våre innerste ønsker og begir seg inn i alle aspekter av våre liv.

Å kunne se hele bildet

Å kunne se helheten er ikke lett. Her en morgen da solen sto opp var jeg ute og kjørte bil – og da ser det fortsatt mørkt ut foran meg, men bak meg eksploderer himmelen i gule, oransje, rosa og røde toner. Hvis jeg ikke hadde fulgt med i bakspeilet ville jeg aldri sett det. Sånn er det også med livet. Jeg tror det er viktig å ha fortiden i bevisstheten, nettopp for å kunne reflektere over tanker og hendelser slik at de blir erfaringer vi kan ta med oss videre. Og det er ikke selvmotsigende fra i går, for i går var det mer snakk om å synke ned i dypet av tanker fra fortiden og/ eller framtiden uten mål og mening. Nå syns jeg det er mer mening i å trekke linjer fra fortiden til det punktet jeg er i dag.

Er det noe fra fortiden jeg kan bruke for å se årsaken til at jeg ikke har funnet meg en jobb enda? Hva gjorde jeg annerledes i den siste søknaden min som gjorde at jeg har blitt innkalt til intervju? Jo, jeg var dritt lei av å skrive søknader og endret dramatisk på denne søknaden – den ble så dristig som jeg noen gang har vært. Nå prøver jeg å se om jeg overdrev eller om jeg kan stå for det jeg skrev. Og ja, det er klart jeg kan det. Jeg la bare bort “janteloven”.

Jeg har flere ganger forsøkt å se hele bildet av hvorfor livet har blitt så annerledes enn det jeg så for meg da jeg var yngre. Jeg prøver å forstå bildet av grunnen til at ikke jeg skal få barn, jeg som er så glad i barn og som har et barnetekke du skal lete lenge etter – for det må jo være en grunn til det. I følge dagens tekst skal jeg bare ha tro på at det er en plan med det hele og at jeg skal ha tillit til at Universet passer på mine innerste ønsker også, selv om jeg ikke våger å uttale dem.

Kanskje jeg skal begynne å håpe at MittBarn er i Universet og øser lykke og kjærlighet over meg, siden det måtte velge bort meg til å bli mamma

Med ønske om en dag med helhetlige løsninger til deg og meg.

 

– Trinity

26
sep

Mat-Marked eller Matteater, nå kommer det ett til Oslo også

I slutten av august skrev jeg om at jeg ønsker meg et marked som Mercat de Sant Josep/ Barcelona.

Mercat Sant Josep, Barcelona

Etter turen til Barcelona har jeg drømt om å få et marked som , Mercat Sant Josep i Norge. Tenk så herlig å få gå rundt og handle ferske råvarer hver eneste dag, på en sånn måte. Nam!

Ferskvare markedet i Barcelona, Mercat Sant Josep

Det ser virkelig ut til at jeg skal bli bønnhørt. På Aftenposten.no, Oslopuls står det at vi får et Matteater i Oslo om 49 uker! Under ett år! Jeg kan nesten ikke vente. Det kommer til å bli så spenende – og jeg håper virkelig det blir kjempe populært. Det ser ut til at Matteateret skal plasseres på Vulkan-tomten, mellom Grünerløkka og Maridalsveien. Dette er veldig sentralt, til og med for turister som besøker Oslo er dette bare en liten spasertur fra Oslo S.

I København åpnet de sitt Matmarked for en snau måned siden og det står i samme artikkelen at det allerede har blitt en stor suksess. Jeg skal en tur til København i november så jeg gleder meg til å ta turen inn til disse 6600 kvm med gourmet mat og lukter.

Det første Matmarkedet jeg var innom var nok i Mombasa i Kenya i 1993. Jeg kan enda huske luktene og inntrykkene etter det besøket. Det fantes så mange frukter og grønnsaker jeg knapt hadde sett i mitt “beskyttede liv” i Norge. Den gangen var det stort sett bare menn som var i Mombasa Market og noen turister. Vi hadde fått høre at vi måtte være veldig forsiktige når vi gikk dit. Tyveri var like vanlig som handel den gangen. Skjønt, denne advarselen gjaldt nok i hele Mombasa for oss turister. Vi var garantert å bli lurt mer enn én gang per dag – og det ble vi.

Mombasa Market - Mombasa Markedet

Jeg tok, dessverre, ingen bilder inne på markedet selv, så jeg har lånt noen fra nettet for å gi et lite inntrykk av hvordan det opplevdes.

Krydder i fleng, luktene er intense på Mombasas MatmarkedMylder av folk som handler matvarerJeg husker best mangfoldet av eksotiske frukter og mat, luktene og at det stort sett var bare menn i Mombasas Market

Alle hjerter burde glede seg til høsten 2012. Jeg skal i alle fall bli en flittig bruker, selv om jeg bor 9 mil fra hovedstaden.

 

– Trinity

26
sep

Giveaway hos “Noe på hjertet” ♡ og jeg ønsker meg så veldig en av disse lekre fotoveskene for damer ;-)

image

I og med at jeg prøver å vinne en av disse veskene så blir det et lite innlegg for å øke sjansen til å vinne. Nå har ikke jeg hatt så mye hell i spill i mitt liv, så nå er det kanskje min tur? Smilefjes som blunker Jeg er i alle fall en evig optimist, som vet det går bra til sist – og jeg ender opp med å få det jeg har bruk for.

http://www.fotobag.no/no/kelly-more/juju/juju-muted-teal.html?XBLG22858=fbd88d25586eb3755ebcaf61bbe57bdc

Jeg har tittet litt rundt hos fotobag.no – og jeg kan love deg at det ikke er bare en gang jeg har vært innom der og tittet. Nå er det mulig å vinne en av de feminine fotobagene fra Kelly Moore – og min favoritt har nå falt på Juju i denne nydelige fargen med det tøffe navnet; muted teal Smilefjes som blunker.

Denne vesken er stor og rommer alt jeg vil ha med meg når jeg stikker ut en tur. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at fotoutstyr tar mye plass når jeg skal ta en liten tur ut.

Nå er det Jorid Kvam med bloggen “Noe på hjertet” som har Giveaway av disse fotoveskene fra Kelly Moore.

Bloggen “noe på hjertet” handler om interiør, foto og design, så jeg bruker å se innom på det Jorid skriver. For tiden er hun i New York City med fotoveskene sine (ja, og kjæresten) – hun har vist flere flotte bilder fra denne turen de siste dagene.

♡ Tusen takk for denne muligheten! This time I feel lucky! Smilefjes som blunker

Kanskje du også har lyst til å delta? Se innom Giveaway for konkurranse regler. Og hvis du ikke skal delta, så kanskje du kan krysse fingrene for meg? Sladrefjes

 

– Trinity

26
sep

Dag 81 – Når tankene løper løpsk mellom fortid og framtid er disse tankene med på å skape hendelser i livet ditt

Dag 81:

Ditt sinn kan være som et løpsk damptog hvis du lar det. Sinnet ditt kan ta tankene dine i full fart til fortiden, og deretter tar det tankene dine i like stor hastighet til fremtiden. Ved å la dette skje er faren stor for at tankene dine lar dårlige hendelser projiseres inn i din fremtid. Disse ut-av-kontroll-tanker skaper også. Når du er klar, er du i nåtiden og du vet hva du tenker. Du har fått kontroll over dine tanker, og det er der all makt ligger.

Løpsk damptog med tanker inn i fortiden og rett til framtiden

Har du tenkt på at vi bruker alt for mye tid på å “leve” i fortiden eller/og i framtiden? Det er helt vanlig å flykte fra dagens slit og mas til det som har vært eller det vi håper skal skje. Jeg har aldri tenkt på at disse tankene også kobles på frekvensen til Universet og kan være med å skape det vi opplever. Selv om jeg har hørt på Gillian Godtfredsens Tidsreise-meditasjon som jeg kjøpte fra nlpNorway og denne meditasjonen skal hjelpe meg å hente framtidens lykke og fylle på i fortiden slik at nåtiden føles bedre. Bare så enkelt kan det gjøres, og alikevel har jeg ikke helt koblet at de triste tankene jeg får når jeg tenker på en kjær person som er død, eller når jeg tenker på veldig gode venner som bare har blitt borte, eller hver gang jeg tenker på at jeg ikke kan få barn og alle andre får barn og er kjempe lykkelige – den missunnelsen er jo ikke bra å sende ut til Universet, disse tankene ser ut til å påvirke sinnstilstanden min generelt og i flere dager etterpå. Nå som jeg har fått muligheten til å bli bevisst tankene mine (igjen) så er det vel behov for å ta kontroll.

Se hva som kan skje om du lar toget/ tankene løpe løpsk:

Resultatet etter et løpsk tog

Tankene og hendelser i livet blir et lett kaos når tankene får fritt spillerom og haster rundt fram og tilbake. Det beste er at du lærer deg å bli bevisst tankene dine og at du alltid takker for at du ble bevisst på hva som holdt på å skje når du “stikker av” fra det som gjør at du kjeder deg eller det som er vanskelig. Hold fokus og ta kontroll på livet ditt. Det er ikke meningen at vi skal være offer i våre egne liv, det er meningen at vi skal ta kontroll og styre livet vårt selv. Jeg skal ikke gruble så mye på hvem jeg er og hvor jeg kommer fra – det er viktigere å tenke på hvem jeg skal være nå. Og jeg har satt meg som mål å nå målene mine – målet er å komme igang med å arbeide mot mine mål i løpet av dette året. Jeg vil være en bedre utgave av meg selv. Jeg vil ikke at andre skal få tråkke på meg fordi jeg alltid er snill og forståelsesfull lenger. Det er kanskje det de kaller dumsnill?? Eller er dumsnill den som alltid blir utnyttet til å gjøre noe for andre??

La ikke tankene dine være et fossestryk,men en stille kulp i elven

La heller ikke tankene flyte avgårde som en stri elv, men la de roe seg i en stille kulp og reflektere over det de ser her og nå.

Jeg ønsker deg, min kjære leser, en strålende bevisst dag.

– Trinity

25
sep

Besøk hos “Jentene på KAFFE” i Horten med digitalkamera – nye muligheter

Nå har jeg fått en forsmak på produkt fotografering. Etter å ha vært innom “Jentene på KAFFE” en av klesbutikkene i Horten og sett på regntøy fra Blæst ByLillebøe kom jeg i prat med de som jobber der. Jeg fortalte at jeg følger med dem på Facebook for å se om det dukker opp noe spennende nyheter. Så begynte vi å snakke om Facebook og jeg våget meg til å spørre om jeg kunne få forsøke å ta bilder til siden deres. Og siden jeg aldri har gjort noe lignende, men ønsket å se om jeg kunne få det til så dro jeg ned til butikken litt senere i uken som var. Gjett om jeg koste meg. Det er første dagen på lenge at jeg har hatt det så kjekt. Å være uten jobb er ikke videre bra for selvtilliten.

Jeg følte meg levende – latteren og praten var befriende. Jentene som jobber på “Jentene på KAFFE” er utrolig hyggelige. De er sosiale, hjelpsomme, glade i mennesker og klær, søte og trivelige. Hvis du ikke har vært der – så må du ta turen innom. Hvis du kommer over med Bastøferja fra Moss og skal videre i Vestfold så ta en tur innom Horten sentrum først og hils på “Jentene”. De har noe for enhver smak og i alle størrelser. Her finner du klær, tilbehør, sko, støveletter – til og med støveletter med ekstra vidde i skaftet – og hyggelig service.

Jeg fikk i alle fall muligheten til å prøve meg fram for å se om foto kan bli noe mer enn bare en hobby.

Her er noen av bildene jeg har tatt (+ forsøkt å retusjere) og lagt opp på Facebook siden deres.

Høstens nyheter er i butikken

accessories

hjerter_smykker

Regntøy for gode følelser på en regntung dag fra Blæst ByLillebøeNytt høstantrekk fra "Jentene på Kaffe" i Hortenoutfit

«Utsikt over soloppgangen i Namibia» fra "Jentene på KAFFE" i HortenEn ny kjole til høstens reise - du finner den hos "Jentene på Kaffe" i Horten

LiveLoveLaugh - høstens store budskap fra "Jentene på KAFFE" i Horten - og fra TrinityPlaceButikken bugner av lekre høstvarer i alle størrelser

Hvis du ikke har vært innom Facebook siden til “Jentene på KAFFE” enda så gjør det – trykk på “LIKER”-knappen og få oppdateringer rett på din egen vegg.

Det er første gang jeg har vært så modig på mange år. Det er første gang jeg har tatt bilder som jeg skulle bruke til noe som ikke er privat. Det er første gang jeg viser meg fram sånn som dette – og gjett om det er skummelt og kjekt på samme tid.

Hva syns du om første resultatet? Er det noe du ville gitt meg tilbakemelding på så tar jeg gjerne mot tips og råd.

 

– Trinity

25
sep

Dag 80–Sett pris på dine uvenner, det vil forvirre dem og Universet vil prise deg med kjærlighet

Dag 80:

Ros og velsignelse oppløser all negativitet, så ros og velsigne dine fiender. Hvis du forbanner dine fiender, vil forbannelsen komme tilbake for å skade deg. Hvis du roser og velsigner dem, vil du oppløse all negativitet og uenighet, og kjærlighet, ros og velsignelser vil komme tilbake til deg. Ettersom du roser og velsigner, vil du føle et skifte til en ny frekvens med tilbakemelding av gode følelser.

Gi kjærlighet til dine fiender, det vil virkelig forvirre dem

Dette er enkelt! Hver gang du føler hat eller irritasjon mot noen eller noe så prøv å tenke bevisst på å sende ut kjærlighet. Jeg ønsker ALLE det samme som jeg ønsker for meg selv. Og jeg bruker spesifikt å huske på de jeg er irritert på, sint på, eller de jeg vet ikke liker meg og de jeg tror vil meg ondt. Jeg har en regle jeg bruker og den lyder noe sånt som dette: «Jeg ønsker at (navn) skal oppnå det samme som meg, at (navn) skal få lik mengde med vennskap, rikdom, kjærlighet, snillhet, utfordringer, godhet, en jobb de liker, snille barn, fred i sjelen sin (osv – det som trengs i situasjonen) som det jeg ønsker meg og har. Jeg ønsker at ALLE skal ha det like godt som det jeg ønsker for meg selv.» Så hver gang det dukker opp en negativ tanke, et snev av ønske om hevn eller når jeg er i tvil om noen liker meg så skyver jeg bort de tankene så raskt jeg bare oppdager dem – og setter i gang med regla mi. Dermed så blir mitt hjerte heller fylt med kjærlighet og gode tanker. Jeg sier ikke at jeg ikke er trist eller lei meg, for de negative tankene dukker jo opp av en årsak, men jeg vil bevisst ikke se på meg selv som et offer – jeg tar grep om livet mitt og meg selv – og blir bedre og bedre til det hele tiden.

elsk fiendene dine og til slutt vil du ikke ha noen igjen

Tenk om vi kunne spre dette til alle vi kjenner, at vi har begynt å sende ros og kjærlighet til våre uvenner og de vi tror ikke liker oss. Da ville vi ikke ha fiender eller uvenner igjen.

Riv ned piggtråden rundt ditt hjerte og øs kjærlighet ut til absolutt alle, inkludert dine uvenner

Dette var oppløftende på en søndag morgen. Ha en flott dag uten uvenner i tankene – bruk energien denne dagen på venner og familie – det er mye bedre.

Vennskap <3

 

– Trinity