Skip to content

Archive for

31
Aug

Dag 55 – Å gi er en kraftfull handling

Dag 55:

Å gi er en kraftfull handling for å bringe mer penger inn i livet ditt, fordi når du gir du sier, "jeg har overflod." Det vil ikke være overraskende for deg å vite at de rikeste menneskene på planeten er de største filantroper. De gir bort store pengesummer, og slik de gir, ved loven om tiltrekning, åpner Universet opp og oversvømmer dem med enorme mengder penger tilbake – multiplisert.

Å gi er en kraftfull handling - du vil få enorme mengder tilbake

Å kunne gi er å vise Universet at jeg har overflod og kan dele

Kjærlighet og vennskap er jo tydelige tegn på at jo mere du gir inn i forholdet desto mer får du tilbake.

Å gi er en kraftfull handling som viser Universet at “Jeg har overflod” – for hvis du husker å minne deg selv på følelsen av at du har overflod så vil jo det skape mer overflod Smilefjes som blunker Vær glad for hver gang du kan gi noe. Ikke spar på kruttet, men gi så det monner. Vel, selvfølgelig skal vi ikke gi mer enn vi har, men alle forstår vel at det er innen rimelighetens grenser.

Jeg har alltid likt å gi gaver. Jeg har alltid likt å ta med en liten ting når jeg stikker innom noen, bare fordi det er så morsomt å vise at jeg bryr meg. En liten blomst, en ting til barnet, eller noe til kaffen.

Så i dag oppfordrer jeg deg til å gi – slik at også du skal få i enorme mengder tilbake Smilefjes

Jeg er til og med takknemlig hver gang jeg kan gi noe. Jeg takker og takker for at jeg har nok til å kunne gi til andre for å glede andre.

 

– Trinity