Skip to content

Archive for

25
Aug

The Help – eller Barnepiken – Koser meg glugg i hjel–kommer på kino i høst :-)

Jeg holder på å lese “The Help” – eller Barnepiken – av Kathryn Stockett og greier nesten ikke legge den fra meg. Ei heller vil jeg bli ferdig med boken. Jeg holder på å kose meg glugg i hjel. Boken handler om Svarte og Hvite i Jackson, Mississippi på 1960-tallet. Snobbete hvite kvinner og deres menn og barn og hvordan de behandler sine hushjelper. Og så ser vi historien fra to av hushjelpene, Minny og Aibileen – den engelske boken er skrevet på aksent. Og det gjør at jeg blir enda nærmere damene når jeg leser. Den tredje fortelleren er en av de hvite kvinnene, Miss Skeeter og alt hva hun finner på. Jeg ler og koser meg, kjenner tårene presser på og kan nesten ikke få lest boken fort nok. Jeg vet at dette er en av de bøkene jeg kommer til å bli trist over når den er ferdig, bare fordi jeg gjerne skulle lest enda mer.

imageimage

Så fant jeg ut en gledelig nyhet. Boken har blitt filmet – og gjett om jeg gleder meg til å få sett den filmen!! Håper alle er like fantastiske som de framstår i boken. Jeg kan nesten ikke vente! 7. oktober er disse damene å oppleve på kino.

 

– Trinity

25
Aug

Dag 49 – En blanko-sjekk så du kan ønske deg akkurat så mye du vil

Dag 49:

The Secret teamet har skapt en blank sjekk som er gratis til nedlasting på The Secret nettsted, www.thesecret.tv. Blancofullmakten er til deg, og den er fra Univers Banken. Du fyller inn navn, beløp, og detaljene, og legger den på en fremtredende plass slik at du kan se den hver dag. Når du ser på sjekken, skal du føle følelsen av å ha de pengene nå. Tenk på at du bruker pengene, tenk på alle de tingene du vil kjøpe og ting du vil gjøre. Kjenn hvor fantastisk det er. Vit det er dine, fordi når du spør, er de det.

BlankCheck

Denne prøvde jeg å fylle ut for noen år siden, men jeg greier ikke å få fram følelsen av å ha noe jeg ikke har allerede. Jeg leter og leter etter den teknikken. OK, så skal jeg innrømme at jeg ikke er en dyktig dagdrømmer lenger heller. Jeg tror dagdrømmene kommer lettest når jeg leser bøker, eller ser en film. Det er ikke så lett. Antagelig har dagdrømmene skuffet meg så mange ganger at jeg til slutt bare har sluttet å drømme for ikke å bli så skuffet lenger. Dette handler om frykt, og hva har jeg prøvd å si til meg selv om frykt i det siste? Jo, frykten skal ikke ha grep over meg – det er på tide å dagdrømme igjen – for å utvikle evnen til å kjenne på følelsen av å ha noe før jeg har det.

Dagdrømmer du? Hva dagdrømmer du om?

Med ønske om en dagdrømmende god dag Smilefjes som blunker

 

– Trinity