Skip to content

Archive for

22
Aug

Dag 46 – Magnetisme for manifestasjon

Dag 46:

Du er en magnet! Når du blir en magnet på rikdom, tiltrekker du deg rikdom. Når du blir en magnet for helse, tiltrekker du deg helse. Når du blir en magnet for kjærlighet, tiltrekkes du kjærlighet. Når du blir en magnet av glede, tiltrekker du deg glede. Du må bli en magnet av hva det er du vil, og bringe den til deg. Magnet kommer først – manifestasjon kommer etterpå. Manifestasjon er innsatsen av magnetismen av deg.

magnetisk_affirmasjon

Har du sterk magnetisme? Jeg har det, men mot feil mål Smilefjes som blunker Jeg må jo først begynne å tro at jeg kan tiltrekke meg noe først. Jeg vet at jeg tiltrekker meg parkeringsplasser, skulle bare ønske jeg fant nøkkelen til å endre parkeringsplass til å gjelde noe som angår meg mer.

Jeg er en tålmodig sjel, men en utålmodig person. Jeg vil gjerne få ting gjort. Og jeg liker ikke å sitte med pirkete arbeid, da blir jeg rastløs og lett irritert. Men jeg holder ut og får det til etter å ha gått en runde eller to. Jeg er derimot tålmodig når det gjelder å vente på noe bra. Og nå ser det ut til at det bærer frukter – igjen. Jeg blir så glad og ydmyk når det skjer.

Jeg skal nå tiltrekke meg å prioritere tid til egentid og meditering. Sjelefreden er nok noe av det som påvirker alt det andre jeg ønsker meg.

Men aller først skal jeg ut og male hus – for i dag er det pent vær og jeg hadde håpet på å bli ferdig med oppussingen utendørs før høsten og vinteren setter inn. Jeg får vel meditere og bruke magnetismen inne i meg til å fokusere enda mer på det jeg ønsker meg. Jeg skal printe ut magneten min og henge den opp et sted så jeg ser den, slik at jeg blir påmint å holde fokus og frekvens.

 

– Trinity