Skip to content

Archive for

21
Aug

Dag 45 – Tankene dine er den primære årsak til alt

Dag 45:

Husk at dine tanker er den primære årsaken til alt. Så når du tenker en vedvarende tanke sendes den umiddelbart ut i Universet. Den tanken fester seg magnetisk til en frekvens, og deretter innen sekunder sendes svaret av denne frekvensen tilbake til deg gjennom dine følelser. Sagt på en annen måte, følelsene dine er kommunikasjon tilbake til deg fra Universet, som forteller deg hvilken frekvensen du er på nå. Dine følelser er din frekvens feedback mekanisme!

Tenk pent, Tenk positivt

Jeg kjenner igjen det at tankene er den primære årsaken til alt. Allerede i ungdomsårene var tankene mine min verste fiende. Tanker som at “ingen liker meg” eller “hun er så mye søtere enn meg”, “jeg kommer aldri til å bli flink til noe”, “jeg kommer aldri til å få meg kjæreste” osv, det er sikkert mange som kjenner seg igjen her Smilefjes som blunker De fleste har vel vært gjennom den perioden i sitt liv? Og det at vi aldri kunne innrømme at vi var flinke til noe, for det var å skryte av seg selv, så i tankene var vi flinke, men vi motsa oss selv utad – dermed blir det knute på frekvensen som sendes til Universet. Tankene er det som er med på å skape dårlig selvfølelse/ selvtillit. Tankene er det som er med på at følelser går i stå. Sjalusi er oftest bare noe som skapes i tankene, men jeg har hørt episoder der en ble beskylt for utroskap i flere år og til slutt var han utro for han kunne like gjerne være det i og med at han aldri ble trodd. Angst er også noe som skapes i tankene.

Godhet, snillhet, omsorg og empati for andre er også noe som finnes i tankene våre. Medfølelse for andre skal være tuftet på godhet og ikke å syns synd på noen. For hvis jeg sender ut tanker som at det er synd på noen vil Universet kobles på den frekvensen og vedkommende vil kanskje få det verre? For jeg vet ikke om mine tanker bare påvirker meg og mitt, eller om de også påvirker andre gjennom at vi alle er ett i samme Univers. OK, så blir det litt filosofisk å gå i de baner, men tankene mine surrer veldig når de først får en tråd de kan nøste litt på.

Jeg velger å tenke på noe fint eller hyggelig når vanskelige tanker dukker opp. Kanskje er jeg dermed overfladisk, men det er mye enklere. Og Universet hører dermed de gode, positive, vakre tankene mine.

Jeg er veldig takknemlig for at tankene mine kan surre og at det er mulig å velge å tenke på noe hyggelig eller fint. Jeg føler meg heldig som greier å gjøre det, og dermed blir jeg heldig og takknemlig Rød rose

 

– Trinity