Skip to content

Archive for

19
Aug

Dag 43 – Den perfekte affirmasjon som innlemmer alt en kan ønske

Dag 43:

I sin bok «The Master Key System», hevder Charles Haanel at det er en affirmasjon/ bekreftelse som innlemmer hver enkelt ting ethvert menneske kan ønske, og at affirmasjonen vil føre harmoniske forhold til alle ting. Han legger til: «Grunnen til dette er fordi affirmasjonen er strengt i samsvar med Sannheten, og når Sannheten vises må hver form for feil eller splid nødvendigvis forsvinne.» Affirmasjonen er dette: «Jeg er hel, fullkommen, sterk, kraftfull , kjærlig, harmonisk og lykkelig

 

affirmasjoner

Affirmasjoner kan hjelpe for alt mulig. Jeg har hatt én hengende på speilet på badet i flere år som det står: "Jeg greier alt" på. Og det gjør jeg faktisk, selv om jeg må ta meg sammen for å greie enkelte ting så greier jeg som regel det jeg vil. For en stund siden tok jeg den ned, for jeg vil virkelig ikke greie alt. Jeg er ikke et super-menneske som skal greie alt. Jeg greier det jeg trenger, resten kan jeg få hjelp til. Så det er viktig å velge sine affirmasjoner med omhu.

Jeg hadde en som det sto: "Jeg er vakker på", men den trodde jeg ikke noe på så den tok jeg bort.

For ikke så lenge siden hørte jeg om en dame, hvor mannen hennes hadde hengt opp en affirmasjon der det sto: "jeg når min idealvekt på 80 kg" (eller noe veldig lignende) – det som skjedde var at mannen hennes gikk ned til sine 80 kg, men hun selv gikk opp til 80 kg!!! Så de nådde begge sin "idealvekt" på 80 kg. Det er viktig å være nøye med hva som står på disse affirmasjonene hvis de skal henge rundt i huset. De må ikke virke støtende for andre og de må gjærne være oppbyggende for andre i tillegg til deg selv.

Det finnes bøker om hvordan du kan endre synet ditt fra svaksynt til korrekt syn ved å drive med affirmasjoner.
Høres det ikke lett ut?? Så om det er nok å si til meg selv at jeg er Perfekt/ fullkommen (perfect), Hel (whole), Kraftfull (powerful), Sterk (strong), Kjærlig (loving), Harmonisk (harmonious), Vakker (beautiful) and Lykkelig (happy) for å slutte å tenke nedlatende tanker om meg selv, så skal jeg henge dette bildet opp i flere rom i huset NÅ :-)

 

– Trinity