Skip to content

Archive for

17
Aug

Kaffekoppen som endret betydning/ 2 show – Fredag 22.7 (Juli)

22.7 - 2 Shows

Nå som det er sommer bruker vi alle slags kopper til kaffe ute. Jeg vil ikke bruke fin-koppene ute. Plutselig var det en av gjestene som ble så stille, jeg spurte hva som skjedde. Så viste hun meg koppen hun hadde fått. Det er preget inn 22. July – 2 shows. Det ble så makabert, selv om det er et minne fra Rolling Stones konserter på 60-70-tallet knyttet vi det straks til bomben i Regjeringskvartalet i Oslo og massakrene på Utøya på samme dag.

22. Juli - 2 Shows - In peace we go

Det er merkelig hvor fort vi mennesker knytter datoer, navn, lukter o.l. til hendelser og handlinger. Jeg slutter aldri å fascineres av hjernens og følelsenes måte å virke på. Slik som 9.11 – eller 9. September – det vil alltid være slik at jeg husker følelsene jeg hadde den dagen i 2001. Jeg husker ikke datoen for når Oddvar Brå brakk staven, men jeg husker følelsen – så og si hver gang jeg hører navnet hans. Fra nå skal 22.7 minnes med den dagen da jeg greide å skyve bort følelsen av frykt for følelsen av samhold og kjærlighet. Jeg er så takknemlig for at jeg er et menneske med en så fantastisk hjerne.

 

– Trinity

17
Aug

Dag 41 – Velstand er bedre enn en haug med regninger/ Finn en måte å føle deg vel på – så du kan motta det som er bra for deg

Dag 41:

Når du har en haug med regninger som du ikke har noen anelse om hvordan du skal betale, kan du ikke fokusere på regningene, fordi du vil fortsette å tiltrekke deg flere regninger. Du må finne en måte som fungerer for deg for å fokusere på velstand, til tross for regningene rundt deg. Du må finne en måte å føle seg vel, så du kan motta det som er bra for deg.

Haug med regninger_Pile of bills

Da jeg jobbet som sykepleier hadde vi pasienter som lå inne så lenge at regninger hopet seg opp og inkassokrav begynte å dukke opp. Jeg husker vi hadde en sosinom tilknyttet avdelingen der jeg jobbet. Hun var bare helt utrolig flink til å hjelpe pasienter og pårørende til å få ordnet opp i ulike krav og problemer pasientene havnet opp i pga sykdom. Så når jeg leser dagens “tekst” i Hemmeligheten så tenker jeg at det er like viktig å få hjelp til å løse opp i bunken med regninger samtidig som du ser for deg velstanden.

Hindu-Gudinnen for velstand, Lakshmi.

Selv prøver jeg å huske et triks jeg lærte da jeg leste Hemmeligheten, nemlig at hver gang jeg betaler en regning ser jeg for meg at det er penger som kommer inn på konto, ikke penger som går ut. På den måten kjennes det også mye lettere å ta tak i regningene og legge dem inn i nettbanken. Jeg har også printet ut sjekken som finnes på hjemmesiden deres – og skrevet opp hvor mye penger jeg ønsker å heve fra den sjekken, men innerst inne skal jeg innrømme at det er vanskelig å tro at så mye penger kommer min vei Smilefjes som blunker Jeg forsøker – så får vi se om det hjelper Smilefjes

 

– Trinity