Skip to content

Archive for

16
Aug

Dag 40 – «Ditt ønske er min lov»

Dag 40:

Du har mest sannsynlig kjenner noen som er tynn og spiser som en hest, og de ​​stolt erklærer: «Jeg kan spise hva jeg vil og jeg har alltid den perfekte vekten.» Og Universets Ånd sier: «Ditt ønske er min lov.»

 

Å spise som en hest

Jeg kjenner mange som kan spise hva de vil og som ser super tynne ut. Jeg vet at mange tynne mennesker har så dårlig kosthold at de sliter med hjerte- og karsykdommer, kanskje ikke i så stort monn som tykke mennesker gjør, men kosthold er viktig uansett størrelse. Jeg kjenner én som spiser minst én stor melkesjokoladeplate hver dag. Så kjenner jeg én som står og spiser potetgull/kjeks eller lignende når hun står og lager mat. Og begge to er super-tynne, og snakker om at de faktisk kan spise hva som helst. Jeg skal ikke klage for de forteller også at det er like vondt å få høre at de er tynne og at de må slutte å slanke seg osv på lik linje som det er vondt å høre at jeg er tjukk. Det er ikke bare store mennesker som har vanskelig for å finne klær som er fine, det har også mine to super-tynne-venninner. Jeg har bare sett på det som urettferdig, men nå som dagens tekst viser meg at jeg også skal tenke som de og snakke som de så skal jeg gjøre det. Og så vil Ånden si – Ditt ønske er min lov Smilefjes også til meg. Tror du det er så enkelt? Smilefjes som blunker

Jeg kan spise hva jeg vil og har alltid den perfekte vekten

Så er det bare å finne ut hva som skal spises. Ditt eller Datt. Trene ved å gå eller løpe. Karbohydrater eller ikke-karbohydrater. Spise på intuisjon eller ved å regne kalorier. Det er viktige spørsmål. I Tibetansk medisin er tanken å elske all mat man spiser og dermed vil maten gjøre oss godt – uansett hva vi spiser.

 

– Trinity