Skip to content

Archive for

15
Aug

Dag 39 – Tankens magnetiske kraft

Dag 39:

Du er den mest kraftig magnet i Universet. Du inneholder en magnetisk kraft i deg som er kraftigere enn noe annet i denne verden, og denne ufattelige magnetiske kraften slippes ut gjennom dine tanker.

Universal energi

Magnetisme handler om tiltrekking eller frastøting. Jeg har lekt mye med magneter, har du? Har du sett hvordan magneter tiltrekker seg eller skyver fra seg – alt etter som du holder lik eller ulik magnetisk pol mot hverandre? Nå må vi alle begynne å bruke den magnetismen til noe positivt for oss selv. Vi får tiltrekke oss det vi ønsker oss – sterkere enn noen gang. Jeg ser for meg en svær magnet – sånn som den røde på bildet under – og at denne sender lyn/energi ut i universet. Jeg skal henge mine tanker på disse energistrålene når de drar avgårde. Kanskje jeg kan sende av gårde flere ønsker samtidig? Eller blir det bare kaos da?

Magnetisk DNA og Universet

Jeg vet at jeg går rundt med mange “motstridende” tanker og følelser – og ikke er helt 100 % tro og ærlig mot meg selv, men det handler om at jeg holder på å finne mer ut om meg selv. Jeg holder  på å bli kjent med meg selv, hva jeg liker og hva jeg vil. Hva som er greit å gå på kompromiss med meg selv for og hva som ikke er greit. Når jeg har greid å bli helt tro og ærlig mot meg selv og mine følelser så tror jeg magneten vil virke enda bedre Smilefjes som blunker

Lykke til med din magnetiske kraft!

 

– Trinity

15
Aug

Dag 38 – La tankene styre livet ditt i forkant av hendelser

Dag 38:

Gjør det til en daglig vane å avgjøre hver hendelse i livet ditt på forhånd, gjennom dine tanker. Sett universelle krefter Ii sving, slik at de går foran deg i alt du gjør og overalt du går ved å tenke slik du vil den skal gå på forhånd. Da skaper du ditt liv med vilje.

Tenk vakre og kjærlige tanker og Lytt til de tankene

Det er hva jeg gjør når jeg vet jeg skal ta ordet i en forsamling, da ser jeg for meg hva jeg skal si, hvordan jeg framstår og hvilken reaksjon folk har. Og jeg får alltid rett. Jeg ser at jeg framsår med bravur og at publikum er elleville. Jeg forsøker alltid å tenke gode tanker og hvis jeg står i noe jeg er ubekvem med så prøver jeg å tenke på noe vakkert, som blomster, skjell, en god kopp kaffe eller noe lignende.

 

– Trinity