Skip to content

Archive for

13
Aug

Dag 37 – Lytt til dine tanker og lytt til ordene du sier

Dag 37:

Den eneste grunnen til at folk ikke har det de ønsker seg er fordi de tenker mer på hva de ikke ønsker enn hva de virkelig ønsker seg. Lytt til dine tanker, og lytt til ordene du sier. Loven er abosolutt og det er ingen feil.

penger

Jeg våger aldri å tro på Lotto-gevinsten, så da blir det vel heller aldri noen “easy money” på meg. Jeg er oppvokst med at vi får som fortjent. Det gjelder også at vi må jobbe for pengene. Da er det vel ikke rart at jeg gjør det heller. Nå leste jeg i A-magasinet til Aftenposten i går at forskerne holder på å finne ut at genene våre ikke er “konstante”, men at de påvirkes av det miljøet vi vokser opp i, på lik linje med at arv påvirker genene våre. Så det åpner for diskusjonen om arv og miljø igjen. Det diskuterte vi mye da jeg gikk på sykepleierutdanningen og det er noe jeg tenker å se enda mer på i tiden som kommer.

Vision Board

I går var jeg og møtte en del jenter jeg hadde ungdomstiden min med – og flere av oss bruker vision board, og jeg har forstått at mitt vision board er ganske så begrensende i forhold til hva, i alle fall hun ene, har. Og når jeg kommer hjem etter en helg hos mamma og pappa i Trøndelag så skal jeg se mer på dette. Jeg er så glad for å diskutere og snakke om det vi holder på med og som opptar oss, på den måten utvider jeg min horisont og det liker jeg godt Smilefjes

 

– Trinity