Skip to content

Archive for

11
Aug

Dag 35 – La pengene strømme. Vær flyten!

Dag 35:

Etterhvert som penger kommer til deg, må de strømme gjennom deg lik flyten i en elv, ellers vil flyten av penger stoppe. Vær flyten!

Pengeflyt_MoneyFlow

Jeg ser for meg at pengene bare ramler inn, uten grunn, de bare dukker opp. Og siden jeg skrev om energi og være én igår så må det jo være sånn som dette.

Fri Flyt! Her er Alnaelven i Svartdalen, Oslo

Hvis vi skal bruke penger på lik linje med elvas flyt, så lurer jeg på om det da er en stor elv som renner sakte eller en foss som slipper vannmengder i strie strømmer. Kommer pengene raskere om jeg bruker dem fort? Det er det jeg filosoferer over i dag.

Jeg er i alle fall glad for at jeg har mulighet til å sitte slik å gruble – for om jeg grubler så lever jeg og om jeg lever så tenker jeg – og om jeg tenker så får jeg ny kunnskap – og med ny kunnskap utvikler jeg meg. Ja, det kan ikke bli annet enn bra det Smilefjes

Filosoferer du ofte? Hva grubler andre på? Jeg skal innrømme at dette prosjektet med Hemmeligheten og den positive lov er noe vanskelig å gruble over for meg, men har jeg begynt så gir jeg meg ikke så lett. Jeg tar det som en utfordring for å utvide horisonten min Smilefjes

 

– Trinity