Skip to content

Archive for

3
Aug

Foto App-en – CameraBag for iPhone

I sommer har jeg endelig fått prøvd ut en del av de Appene jeg kjøpte til min iPhone i vinter. Jeg prøvde de ut tidligere, men syns ikke jeg fikk helt dreisen på det. Heldigvis er det riktig med øvelse gjør mester, nå er jeg på vei fra novise stadiet til et mer utøvende stadium på vei til ekspert stadiet. Jeg har begynt å dele bildene mine mer på bloggen, på twitter og ellers i sosialemedia.

Denne Appen heter CameraBag og den kjøpte jeg for 14,- i App-Store og syns den er verdt pengene. Nå finnes det mange varianter av de ulike foto-appene å få kjøpt og jeg har nok helt sikkert kjøpt noen som er så like hverandre, og noen jeg aldri bruker, men det er morsomt å prøve ut. Her er et lite utvalg av min venninnes flotte rose. Den ene dagen var blomsten gul og neste dag hadde den teint av rosa. Siden jeg ikke er en rose-kjenner så vet jeg ikke hva den heter. Først et bilde av originalen – slik rosen var da jeg tok bilde. Hvis du fører markøren din over bildene vil du se hvilket av filtrene som har laget de ulike variantene av rosen.

 Originalen

ColorcrossHelgaInstant

LoloItaliano

Dette er rosens fargenyanse før den blir rosa. Og så blir de så utrolig store og vakre. Nå kommer jeg til å anlegge endel roser i hagen etterhvert som den blir klar for å gjøres noe med. Jeg ønsker meg først og fremst en plen uten mose – så om noen har tips om hvordan jeg kan bli kvitt mosen så hadde jeg blitt veldig takknemlig.

Originalen

ItalianoCinemaColorcross

Med CameraBag kan du ta bilder eller laste inn bilder fra fotogalleriet ditt. Så lagrer den direkte tilbake i fotogalleriet når du har valgt det filteret du vil bruke. Det er også mulig å sende bilder direkte med epost fra Appen. Jeg savner å ha muligheten til å laste direkte opp til twitter/facebook/og lignende. Så det er ikke en App jeg er 100% fornøyd med, men den er enkel å bruke og resultatet av bildene blir bra.

Jeg skal se om jeg kanskje viser deg flere av Appene jeg har kjøpt i løpet av måneden.

 

– Trinity

3
Aug

Dag 27 – Gledens flyt

Dag 27:

Hver eneste person fortjener å leve et fantastisk liv, og de har kraften til å gjøre det gjennom loven om tiltrekking. Når du er i din lykke og glede, skjer ofte noe fantastisk. Når du er i gledens flyt vil alle som kommer i kontakt med deg bli berørt av din glede. En glad person bringer så mye glede til verden gjennom en enorm matrix i Universet vårt. Kraften i hver enkelt av oss er ufattelig når den er fokusert og innstilt på frekvensen “alt godt for alle”.

VickereyCreekSpillway_Photo by: Rick Holliday (Roswell, Georgia USA)

Et fossefall må jeg si har fri flyt, og det i store monn. Jeg skulle ønske gleden og flyten var like fri som denne fossen. Jeg ble så glad da jeg så dette vakre bildet, bildet er tatt av Rick Holliday – så jeg lånte det av: Scott Kelby som ønsker å premiere det. La oss premiere fri flyt, la oss premiere gleden og gledens natur til å påvirke andre rundt oss. La oss øke kraften i oss selv og still inn frekvensen på Gledens flyt.

Ønsker alle en gledens dag.

 

– Trinity