Skip to content

Archive for

31
jul

Dag 24 – Vision Board for visualisering av drømmer

Dag 24:

Du kan la fantasien din gå løpsk med et VisionBoard, og sette opp bilder av alt det du ønsker deg, og bilder om hvordan du ønsker at livet ditt skal være. Det eneste du skal huske er å sette Vision Boardet på et sted der du ser det hver dag. Føl følelsene av å ha disse tingene nå. Når du mottar, og føler takknemlighet for å ha mottatt, kan du fjerne bilder og sette opp nye. Dette er en fantastisk måte å introdusere barna til loven om tiltrekking. “Fantasi og drømmer er alt. Det er snik titt på det som skal skje i livet” (Albert Einstein, 1879-1955).

visionboard

eksempel vision board

Som jeg har skrevet om tidligere var jeg på Tanketrening med Birgit Semundset og der fikk jeg kjennskap til vision board. Jeg har forsøkt å sette sammen noen bilder og mål, men jeg syns det er vanskelig å sette meg mål og skrive visjoner. Nå skjønner jeg at vision boards kanskje handler mer om ønsker og tanker. Så jeg skal gjøre om mitt drømme-brett og få inn noen bilder som handler om mine drømmer, etterhvert som jeg blir klar over mine drømmer.

visionboard for barn

Å lage et drømme-/ønske-brett med barna må være veldig morsomt. Få de til å finne bilder eller tegne selv det de ønsker seg og lime sammen. For så å snakke om det hver dag, kanskje når de går og legger seg, slik at de kan koble seg til Universet med sine drømmer og ønsker før de skal sove. Perfekt.

Har du erfaring med vision board og tips som du vil dele med meg?

 

– Trinity