Skip to content

Archive for

21
jul

Dag 14 – om å ønske mer enn småting

Dag 14:

Bruk Kraften din til å tenke på å tiltrekke deg noe lite. Fra og med noe lite, som en kopp kaffe eller parkeringsplasser, er en enkel måte å oppleve loven om tiltrekning i aksjon. Nå som du opplever den kraften du har til å tiltrekke deg ting, vil du gå videre til å skape mye større ting.

Ønsk deg en kopp kaffe

De små tingene har jeg forsøkt mange ganger. Og jeg oppnår som regel å finne en parkeringsplass. Jeg har opplevd å bli opphengt i samtale med en student i over én time etter at parkeringen gikk ut, og jeg vet at parkeringsvaktene er som hauker i parkeringshuset utenfor sentralsykehuset. Jeg kunne ikke gå fra en fortvilet student – så jeg ba like godt om å beskytte bilen min. Hvis samtalen var riktig ville bilen være beskyttet – og det var den Smilefjes som blunker

Jeg har ønsket meg småting mange ganger og de har dukket opp – som troll i eske. Plutselig og helt uforklarlig. Jeg har ikke tall på alle gangene jeg har gått og tenkt på noen en hel dag og så plutselig ringer de. Det handler kanskje om det samme.

Dessverre har jeg ikke turt å tro på ønske om de riktig store tingene – så kanskje det er på tide…

 

– Trinity