Skip to content

Archive for

18
jul

Vinn – Knall tøff og feminin fotoveske

Siden det dukket opp en konkurranse – og premien er noe jeg kunne tenkt meg, så vil jeg forsøke å delta på denne konkurransen.

http://networkedblogs.com/kovdq?ref=nf

Det er snakk om en feminin Ketti fotoveske fra fotobag.no – her er en av de lekre veskene. 

http://www.fotobag.no/no/ketti-handbags/coral.html

Her kan du se mer om konkurransen – og kanskje delta selv, det er Mrs. Hardy som arrangerer denne konkurransen. Jeg prøver nå alle de teknikkene jeg har skrevet om i 11 dager, for å se om positiv tenking og visualisering kan føre til at jeg vinner denne knalltøffe og lekre fotovesken, den har et utrolig flott sommernavn, Coral, korall – og er i rosa og grå/brun. Vesken selges hos fotobag.no, og de har mange farger og mønster på disse Ketti fotoveskene.

Jeg ser for meg hvor stilig jeg er med en fotoveske som dette til alt fotoutstyret mitt når jeg er ute og går tur.

 

– Trinity

18
jul

Dag 11 – kreativ utvikling

Dag 11:

Når du vet at Universets uendelige intelligens eksisterer, kan du tune deg inn i den uendelige intelligensen og trekke noe fra den. Tidligere storheter trakk hva de ønsket fra Universets uendelige visdom og deretter produserte de det i vår fysiske verden. Selv om de iverksatte inspirert fysiske tiltak, var det hånd i hånd med uendelig intelligens, som strømmet til dem uten problemer for å kunne skape hva som helst, utover det som ethvert menneske hadde tenkt før dem.

universet i en såpeboble himmelen i en såpeboble

Jeg har hørt om mang en oppfinner som har drømt om oppfinnelsen sin flere ganger før han greier å konkretisere den nok til å utvikle oppfinnelsen. Dette handler om å ta del i Universets uendelige visdom og fysisk greie å omsette denne visdommen. Jeg håper en dag at jeg også greier å omsette min drøm – eller rettere sagt, jeg håper jeg en vakker dag vil finne ut hva min drøm er for så å kunne sette den ut i livet.

Ha en strålende dag i Universets uendelige visdom.

 

– Trinity