Skip to content

Archive for

16
jul

Ny fasade på huset gir følelsen av nytt hus

Nå har vi blitt ferdige med å skifte bordkledning på én vegg. Det er litt av en jobb, vi brukte ca en uke på alt.

Riving av bordkledning

Først måtte vi leie og sette opp stilase, da det er alt for høyt å arbeide uten noe som er sikkert å stå på. Jeg kom meg bare opp på andre platået – og kjente høydeskrekken gjøre bena mine myke og kroppen begynte å svaie. Men jeg kom meg opp dit og malte i to omganger – så jeg er utrolig fornøyd.

Ny bordkledning blir lagt på veggen

Etter at all gammel bordkledning var revet ned, og kjørt bort kunne det legges ny bordkledning. Denne varianten er mye flottere enn den gamle som var på huset. Det ble nødvendig å fore ut litt fra pappen, men ellers så det veldig bra ut innenfor bordkledningen. Takk og pris.

Ny fasade

Etter grunningen ble ferdig syns vi huset så utrolig fint ut i hvitt, så da kjøpte vi like godt hvit maling og fikk en enda større forandring på huset. Fra grått til hvitt. Det ble mer elegant og stilfult nå. Argumentet som gjorde utslag for å endre farge var at det vises mye bedre at vi har gjort en stor innsats og jobb denne sommeren. Hvis vi hadde beholdt gråfargen ville nesten ingen lagt merke til endringene som blir gjort. Vel vi har skaffet oss jobb utover hele høsten med å endre farge, men det er virkelig verdt det.

ny og gammel vegg og farge

På hjørnet mellom nytt og gammelt.

stilasen må opp på nytt

Så var det å sette opp stilaset på neste vegg og fortsette med samme runden på nytt. Skulle ønske vi kunne bygge ut huset litt samtidig. Nå som det blir tenåringer i hus kjenner jeg at det hadde vært godt med litt ekstra rom Smilefjes som blunker

jordbærbedet

På sørsiden har jeg et flott jordbærbed – jeg er ikke så flink med å velge planter så jeg valgte jordbær – og det ser ut til at de har greid seg gjennom oppussing. Så fram til vi skal drenere rundt huset så står de og frister med store, søte, røde bær.

Når huset er ferdig renovert skulle jeg ønske jeg kjente noen som er flink til å planlegge hage – for jeg kjenner at det får jeg ikke til. Jeg er veldig flink til veldig mye, men akkurat hage er en svakhet. Jeg har funnet ut at jeg vil ha masse roser. Så liker jeg lavendel, valmuer, keiserkroner, peon og rododendron. Men aller best liker jeg en pen, nyklipt, grønn plen.

 

– Trinity

16
jul

Dag 9

Dag 9:

Akkurat som tyngdeloven, gir loven om tiltrekning aldri opp. Du ser ikke griser fly fordi tyngdeloven gjorde en feil og glemte å gi tyngdekraft til griser den dagen. Likeledes er det ingen unntak for loven om tiltrekning. Hvis noe kom til deg, tenkte du på det, som en forlengelse av en tanke kom det til deg. Loven om tiltrekning er presis.

“You create your own universe as you go along” (Winston Churchill).

Maybe the Horten Rose

Har du noen gang opplevd at du har tenkt på noen, så møter du de på gata eller de ringer deg? Tror du det er tilfeldig? Eller kan det være loven om tiltrekning? Noen ganger kan det føles som tankeoverføring, men er det egentlig det? Kanskje finnes loven om tiltrekning? Hvis det nå er sånn at loven om tiltrekning finnes, for jeg vet jo ikke om den gjør det eller ikke, men la oss si den finnes. Da vil jo ikke jeg fortsette å tenke negative tanker – jeg vil jo ikke tiltrekke meg mer negativitet enn nødvendig?! Jeg har heldigvis sluttet å tenke negativt eller stygt om andre, for jeg har skjønt at det bare rammer meg og ikke de jeg er irritert på. Jeg har begynt å sende lys og kjærlighet til alle – så snart en dum tanke dukker opp i hodet mitt, så sender jeg dem lys og kjærlighet. Selv om jeg ikke mener det, så får de det. Dermed tror jeg at jeg lettere sender lys og kjærlighet til meg selv.

Jeg tør ikke ta sjansen på at loven om tiltrekning er bare tull.

 

– Trinity