Skip to content

Archive for

11
jul

Bitterstern – Nordic

På esken skriver produsenten: “Bitterstern er en kraftig og bredspektret bittertinktur for bedre fordøyelse og harmonisering av mage-tarm funksjonen. Oppskriften bygger på tysk, kinesisk, ayurvedisk og nrodisk folkemedisin.

Godt for mage, tarm og ditt daglige velbefinnende. Bitterstern fremstilles ved en alkoholekstraksjon av nøye utvalgte og kontrollerte urter og krydderurter.”

Bitterstern anbefales ved:

  • Uvelhet og lett kvalme
  • Når du har spist og drukket for mye
  • Ved reisesyke
  • Romling og oppblåsthet
  • Godt for fordøyelsen

bitterstern urtetinktur

Nå vil jeg si at jeg var heller skeptisk til disse dråpene, det handler nok mer om meg enn om naturmedisin, for nok en gang ser det ut til at jeg må bøye meg i støvet og innse at naturmedisin har god effekt på kroppen min.

Sankta Hildegard (katolsk.no)

Oppskriften til Bitterstern kan spores tilbake til Hildegard von Bingen. I middelalderens Europa var hun kjent for sin medisinske viten, biologi-kunnskap og sine skrifter. Klosteret Rupertsberg ligger i Bingen, i Sør-Tyskland, der hadde Hildegard sitt virke.

Hildegard von Bingen

Sankt Hildegard von Bingen (1098-1179) som den katolske kirke presenterer som en bemerkelsesverdig kvinne: dypt engasjert i sin søken etter Gud, venn av Herren og en pastor for sjeler. Hun ble 80 år, noe som var veldig høy alder på den tiden hun levde. Hildegard von Bingen, blir husket for å være en abbesse, en reformerer, en teolog, en tekstforfatter, en mystiker, en biolog, en miljøforkjemper og en samtalepartner for verdens herskere (kilde).

ryllikkvannrotlavendel

galangarotkarvegentianarotfennikel

Et lite utvalg av urtene som finnes i Bitterstern.

Jeg er så utrolig glad for at homeopat og helhetsterapeut, Bjørg, anbefalte meg å prøve Bitterstern. Nå lurer jeg på om jeg blir nødt til å drikke disse utredråpene hver gang jeg skal spise noe, hele livet? Nå har jeg til og med tatt omega 3 noen dager uten å bli skikkelig uvel, nå er det bare litt lett raping, som alle andre, men ikke oppkast og sure oppstøt hele dagen og natten – hadde det bare vart for alltid. Som sagt – jeg prøver nå ALT for å bli bra i magen.

Er det noen som har erfaring med Bitterstern?

– Trinity

11
jul

Dag 4 – Den kreative prosess

Dag 4:

Den Kreative Prosessen hjelper deg å skape akkurat det du vil, i tre enkle trinn: be, tro og motta.

Be Universet (Eteren/ Den Allmektige/ Eller hva du Tror på) om det du ønsker er din mulighet til å få klarhet i hva du vil/ ønsker. Når du får klarhet i tankene dine, har du bedt/ spurt.

Tro ​​innebærer å handle, snakke og tenke som om du allerede har fått det du har bedt om. Når du øker hyppigheten av følelsen av å ha mottatt noe, beveger loven om tiltrekning mennesker, hendelser og omstendigheter for deg slik at du kan motta.

Motta innebærer den måten du vil føle når det du har lyst på har manifestert seg. Den gode følelsen knytter nå deg på Universets frekvens for å få det du ønsker, og du vil oppnå å motta det du føler du allerede har mottatt.

gode følelser

Trinity 2011

 

Etter å ha lest The Secret har jeg lest andre ideer, både i forhold til den positive lov og i forhold til selvutvikling og det er mange som trekker inn Bibelen; (Matt 7:7-8), 7-Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det bli lukket opp for dere. 8-For hver den som ber, han får, den som leter, han finner, og den som banker på, skal det bli lukket opp for.

Jeg vil anta at det er et viktig budskap som menneskeheten sluttet å benytte seg av i lange perioder, men nå er nok tiden inne for å utvikle og ta i bruk hjernen vår på en noe annerledes måte enn våre forgjengere.

Det viktigste er å huske å være takknemmelig for mulighetene vi har og får.

 

– Trinity