Skip to content

Archive for

8
Jul

The Secret eller Hemmeligheten

Dag 1:

Hemmeligheten inneholder klare prinsipper om hvordan du skal leve livet i forhold til naturlovene i Universet, og det viktigste for ethvert menneske er å LEVE LIVET. Du kan bare bli Mester i ditt eget liv ved å LEVE LIVET!

Etter som vi reiser gjennom et år med læring, klarhet, forståelse og visdom vil du få hjelp til å leve etter loven som dominerer mennesker, slik at du virkelig kan bli Mester i ditt eget liv (Fritt til norsk etter Rhonda Byrne).

8
Jul

Å vekke fiske-interessen

fiskecamp

Mens stemor var i Nord-Trøndelag i bryllup dro gutta på fiskecamp i Vestfold. Der var det virkelig suksess på alle fronter. Fra å bare ha lyst til å fange krabber på stranda til å få vekt fiske-instinktet. Det ble 8 fisk på guttungen denne helgen, og lykken var til å ta og føle på. Det er virkelig mer matnyttig å fiske enn å fange småkrabber i alle fall.

Nå har han fått et par turer ut på fjorden denne uka og fiskelykken står han bi, så da blir det bare enda morsommere å dra ut med fiskestanga.

sjoorret

Denne sjøørreten fikk de i Oslofjorden forige kvelden – og det er ikke ofte det har blitt med annet enn små torsk og makrell hjem så stoltheten var til å ta og føle på Smilefjes som blunker

Forleden så vi en gutt på rundt 10 år og en kompis som var ute og syklet, med fiskestang bak på ryggsekken sin – DET vil også junior gjøre når han bare blir stor Smilefjes og det skal han selvfølgelig få lov til. Alt som kan ta fokus bort fra tv, data og games er bare bra. Kanskje blir det speideren til høsten – og det hadde jo vært veldig kjekt. Nå som han har fått erfaring med å ligge i telt kanskje det også frister til gjentagelse.

Ha en stårlende dag – med fiskestang i handa, med regnfrakk og sydvest. Lunk på kaffekanna så liker vi oss best Smilefjes

 

– Trinity