Skip to content

Archive for

5
Jun

Den nye trenden – Cupcake

CupCake

En skikkelig fargerik variant. Blåbær, sjokolade eller karamell Cupcakes, det er bare å velge. For meg ser de så søte ut at jeg fikk ikke lyst til å smake, men de ser utrolig lekre ut. Nesten kunstige. Kake-trenden har også gitt rom for flere ting. Stativ for å servere cupcakes fra, spesielt disse hvor lekkerhetene står én og én i hver sin holder i stativet gjør det hele enda flottere for øyet.

Jeg må iallefall si at det ser mye bedre ut enn mufins, for jeg er ingen stor fan av mufins heller. Jeg er dessverre veldig svak for olivenbrødet til Åpent Bakeri i Oslo, så det er flaks for meg at jeg ikke er der så ofte.

Nyt søndagen. Kanskje blir du fristet til å bake en lekker Cupcake? Oppskrifter finnes i allefall her. Og her kan du bli inspirert.

 

– Trinity

5
Jun

Å ha ansvar

5.6: “Gå aldri tilbake på det du har sagt, forklar deg aldri, be aldri om unnskyldning… få jobben gjort og la dem hyle (Nellie McClery).

Dette sitatet kan forstås på mange plan. På ett plan lyder det som et råd om hvordan men kan bli en bulldoser som valser ned alle so myter motstand. Det vil jeg ikke anbefale.

På et annet plan fokuserer det på all den tiden som kastes bort på forklaringer, unnskyldninger og tilbaketog mens huset brenner. Det har noe for seg å gå rett på sak.

Og på enda et plan kan vi forstå det slik: Hvis vi er sikre på hvilken retning vi må gå og hvilken jobb vi har å gjøre, kommer det en egen sinnsro over oss når vi har bestemt oss for bare å “la dem hyle”.

Så fint at det finnes flere lag av sannhet i enhver sak. Det gjør livet alt annet enn kjedelig.”