Skip to content

Archive for

26
Mai

Å drikke vin fra små mugger og takknemlighet

Har aldri gjort det før, men nå fikk jeg servert en nydelig hvitvin i en miniatyr mugge hos min kjære storesøster.

Hvitvinsdrikkende pingvin

Pingvinen hadde hun pyntet pakken jeg fikk i 40års presang Smilefjes Skikkelig søt. Jeg er så heldig at jeg har tre søstre, vel jeg har fire, men hun eldste har jeg aldri møtt. Og i helgen fikk jeg hjelt til å innse at det er ikke min feil at hun ikke vil se meg, det er et valg hun har tatt for et helt liv siden – og jeg vet virkelig hva stolthet kan gjøre med meg, så da kan det tenkes at hun har det litt på samme måte…

Etterhvert som storesøstra mi og jeg skravlet oss gjennom familien vår – kom hun fram med pingvinens familie;

Pingvinfamilie

Gjett om vi hadde det skikkelig moro sammen Smilefjes som blunker Jeg føler meg heldig som har en så flott storesøster – tusen takk for en super dag.

Sisters

Me and my sisters – 1986 Smilefjes

 

– Trinity

26
Mai

Å leve fullt og helt

26.5: “Å strekke oss etter livet? etter hele livet? langt inn i vårt indre univers, som er vår egen sjel (Sonia Johnson).

Hver enkelt av oss er et univers i seg selv. Lever vi livet fullt og helt er vi selvstendige mennesker, og da er vi også ett med universet. Vi er oss selv, har våre egne grenser, og er forbundet med altet.

Heldigvis blir ingen av oss bedt om å leve andres liv. Alt vi blir bedt om er å leve vårt eget, og det ser vi ut til å ha mer enn nok med.

Når vi lever livet helt og fullt, åpner vi for en lang rekke erfaringer og opplevelser. Vi ser det vi ser, vi føler det vi føler, vi vet det vi vet. Vi tar imot enhver anledning til å leve i pakt med oss selv.

Å leve livet fullt og helt er heldigvis ikke et oppdrag, men en mulighet jeg har fått.”