Skip to content

Archive for

17
Mai

17. Mai

P43
For en flott dag. Jeg er ikke spesielt begeistret for høytidsdager og mye styr. I år feiret jeg i Horten og her er det travelt med tre 17.mai tog. Først er det barnetog, så borgertog og en time etter det er det russetog.

 

Jeg minnes alltid de glade 17.mai på Skarpnes Skole i oppveksten. Sekkeløp, potetløp, sang, fotballkamp, kaker, is, brus og alt annet et barnehjerte kan begjære.

I Horten skjer det virkelig ikke noe for barna som bor i sentrum. Ingen samling, ingen struktur, ingen små konkurranser – disse barna vil ikke ha de samme gode minnene fra Nasjonaldagen som jeg har. Dessverre.

Som flere familier i denne byen gjorde vi det beste ut fra de ressursene vi har :-)

Hvis jeg hadde barn ville jeg engasjert meg for å gjenskape en hyggelig tradisjon, for jeg har hørt historier om fantastiske nasjonaldager i Horten. Dette skal være barnas dag, så da er det vel på tide å legge til rette for barna i vårt sentrum??

P46

– Trinity

 

17
Mai

Hurra for 17. Mai

Gratulerer med dagen :-)
Bilde

Sendt fra min iPhone

17
Mai

Å fornemme

17.5: “Det var som å leve i tåke. Jeg visste jeg lette febrilsk etter noe som var livsviktig for meg, men jeg lette som i blinde (Judy Ness).

Vi sørger for å være så opptatt og så overarbeidet at vi ikke har tid til å registrere at vi lever i tåke og leter i blinde etter noe som er av stor betydning for oss.

Vi stoler på at arbeidet, pengene eller familien skal gjøre oss fornøyde med livet, men det holder ikke.

Selv om vi er vellykkede på alle måter, føler vi oss ofte tomme og ensomme når vi bare har tid til å kjenne etter. Vi har ikke forstått at ytre faktorer ikke kan fylle tomrommet i oss. Det vi egentlig leter etter er jo oss selv. Ikke å ha seg selv eller være i kontakt med seg selv er livstruende. Når vi forlater oss selv, er vi sårbare for påvirkning utenfra og mindre klar over hva vi egentlig trenger.

Så spennende det er når tåka letter og vi oppdager at det vi har lett så febrilsk etter, har vært i oss hele tiden.

Det jeg leter etter finnes ikke “der ute”. Det er inni meg. Det er meg!”