Skip to content

Archive for

9
Mai

Stor glede i en liten App

Jeg skal innrømme at jeg har brukt litt penger på App’er til min iPhone og iPad, men noen av dem er virkelig verdt pengene.

Jeg har hatt stor glede av noen av dem jeg har anskaffet meg.

Tenk en liten App kan gi meg små kunstverk på en “enkel” måte. Selvfølgelig må jeg ta noen gode bilder for å bruke, men å kunne sette dem sammen til små kunstverk ble veldig morsomt.

Små gleder i hverdagen

Dette var de to første jeg lagde.

App til glede og kunst

Etter disse to ble resten veldig personlige. Jeg tok et bilde av en dame jeg kjenner og hennes to barn og satte det sammen – da ble det veldig hyggelig.

Så tok jeg noen gamle barnebilder og noen nye barnebilder av samme barnet og satte sammen en “historisk-utvikling” av henne. DET ble veldig vakkert, og det ga jeg bort til hennes mamma, gjett om det ble suksess. Så nå er det bare å være kreativ med kamera først og så kreativ med å sette bildene sammen – og vips et helt personlig kunstverk Smilefjes

Jeg kommer nok til å kose meg masse med denne Appen – 6,- kr – det var den verdt.

Appen heter PhotoTangler og fås kjøpt på AppStore.

 

– Trinity

9
Mai

Travelhet/ Ensomhet

9.5: “Du kan bli ensom – av å ha det så travelt (Isabel Lennart).

Arbeidsnarkomane er ensomme mennesker. Arbeidet er som en sjalu elsker. Det krever stadig mer av oss. Vi ser etter hvert at vi glir bort fra dem som betyr noe for oss. Vi avtaler lunsjer to uker i forveien for å opprettholde kontakten med gode venner, bare for å avlyse eller utsette dem fordi noe “er kommet i veien”. Vi blir rastløse hvis vi blir forstyrret, vi blir irritert over at noen stanser og slår av en prat, for vi vil bli ferdige med arbeidet. Det er ikke sikkert vi vet vi er ensomme, for vi tar oss ikke tid til å kjenne etter.

Det er godt å få utrettet noe, og travelhet kan aldri erstatte nærhet.