Skip to content

Archive for

22
Apr

Utsikt fra en utedo

Bilde

Dette er jordet og høyden ved jakthytta i Sverige. Denne gangen er jeg her med krykker og nyoperert kne, for å være helt ærlig er ikke det noe særlig. Alle de flotte vårtegn jeg ikke greier å krype ned og ta bilder av, de gode turene i skogene rundt her uteblir og ingen gode steder å sitte med benet høyt. MEN fordelen er at nå håper jeg på en betraktelig bedring i kneet slik at jeg kan bli mer og mer aktiv utover våren. Da vil kanskje dietten få en effekt på kroppen igjen og alt blir rosenrødt igjen. Og de to aller viktigste drømmene nås; 1) Jeg blir smidig nok til å fotografere igjen. 2) Jeg greier å sykle igjen :-)

Slik går tankene med framtidsutsikter fra en utedo :-)

– Trinity

Sendt fra min iPhone

22
Apr

Selvrespekt

22.4: “Når selvrespekten får sin rettmessige plass i kvinnesjelen, godtar hun aldri å bli manipulert av noen (Indira Mahindra).

Å være kvinne er ikke alltid det letteste her i verden, men det er det jeg må gjøre noe med nå. Det er så mye ved oss selv som fortjener selvrespekt. Vi mestrer jobben vår godt. Vi er fleksible og sterke, og kan være begge deler på en gang. Vi kommer med gode idéer som er både nyskapende og praktisk gjennomførbare, og vi klarer å formulere dem. Vi har evnen til å håndtere flere oppgaver på samme tid, og følge opp hver enkelt av dem. Vi er gode til å organisere, gjennomføre og inspirere, og vi er veldig tålmodige. Vi har mye å bidra med, blant annet et syn på livet som er forskjellig fra det mennene omkring oss representerer. Vi er kommet for å bli, og det er et faktum både vi og andre må leve med.

Min selvrespekt er ikke bare viktig for meg, den er viktig for verden.