Skip to content

Archive for

19
Apr

Påskekyllinger

Tusen takk til mamma som sendte en stor konvolutt med

påskepynt! ღ

Påskeharene fra et par dager siden var ikke alene i sendingen som kom. De hadde med seg en like stor gjeng med påskekyllinger.

Påskekyllinger til pynt

Den første reaksjonen fra barna var: Åh, se så søte drager Smilefjes som blunker alt de tenker på er drager, hekser, Harry Potter, vampyrer og hva som er moderne for tiden.

Påskekyllinger

Disse er også heklet til å passe som pynt på kokte egg, eller kinderegg, det kan jo bli en fin overraskelse på frokostbordet at det finnes sjokoladeegg inni pynten. Tenker barna ville sperret øynene opp da. Og da ville jeg nok blitt den gode stemor en stund Smilefjes som blunker

Skravlegjengen

Disse kyllingene er heklet, og utrolig flotte. De har vatt i hodet og små søte øyne. Alle har perler, hanekam, vinger og stjert. Virkelig søte små overraskelser.

ღGod påske

Jeg forsøkte å stille de opp i bokhylla fram til påske. Der skal de få stå til de skal være på frokostbordet påskemorgen.

Hele gjengen samlet

Her er hele gjengen samlet. Bildet er ikke helt tydelig, da det ble litt ujevn overlapping. Men du vil få et godt inntrykk av hvor utrolig søt min påskepynt blir i år Smilefjes

 

– Trinity

19
Apr

Hastverk er lastverk

19.4: “Av og til ønsker jeg at jeg hadde sugekopper til å holde meg på plass (Pam).

Noen ganger føler vi oss virkelig maktesløse over at vi alltid skal ha det så travelt og må fare rundt. Da ønsker vi at det fantes en måte å stanse oss på. Livet virker jo fullstendig overveldende og uhåndterlig.

Vi blir overrasket over hvor lettet vi blir, bare vi innrømmer at vi er maktesløse overfor den vanvittige måten å leve på. Livet vårt er ikke innrettet slik vi skulle ønske.

Vi er handlekraftige kvinner, og vi er handlingslammet overfor vår egen meningsløse livssituasjon.

For en styrke det gir å vite at det finnes krefter større enn oss selv som kan få oss på rett kjøl. For en lettelse å vite at nettopp innrømmelsen av at livet vårt ikke er som det skal, er det første skrittet mot noe bedre.

Så godt å kunne puste ut og vite at hvis vi stoler på disse kreftene som er større enn oss selv, ligger veien til ny sunnhet åpen for oss.

Sugekopper hjelper kanskje ikke mot noe særlig, men å satse på at livet kan bli annerledes lyder som et valg med reelle muligheter.