Skip to content

Archive for

18
Apr

Tusen takk

Fra søstra mi og gjengen hennes fikk jeg denne flotte duken. Den har hun strikket og tovet. Jeg har lagt den på salongbordet mitt og har blitt veldig glad for den. Fargene passer perfekt hjemme hos meg.

IMG_0874

Jeg vet hvor mye arbeid det ligger i å strikke en duk, og nå har hun strikket to til meg. Det jeg også vet er at hun sliter med nakke og rygg smerter, så da ligger det virkelig mye utholdenhet og slit bak et så flott arbeid som dette. Jeg ser på kvaliteten på det hun lager at hun er like flink og nøyaktig som vår mor.

Tusen takk for den flotte duken jeg fikk til min 40-års dag.

 

– Trinity

18
Apr

Å verdsette

18.4: “Så mange vise stemmer har hvisket til meg underveis (Dhyani Ywahoo).

Å være takknemlig og verdsette hva vi har fått er viktige sider ved livet. Det finnes så mange kvinner som har gitt oss både visdom og forståelse. Noe har de fått fra andre, noe har de lært av seg selv, og alt har vært innsiktsfullt.

Husker du naboen som lærte deg å stelle planter? Husker du moren som ga deg et hint om at der var viktig ikke å gå i veien for barna sine? Husker du den lille gamle damen fra kirken? Hun som stille og rolig levde som kirken lærte? Husker du boka som plutselig lå der da vi trengte den? Vi har møtt kunnskap og visdom hele livet.

Kanskje er det på tide å få et “anfall av takknemlighet”, som en av de kloke vennene mine pleier å kalle det.