Skip to content

Archive for

23
Mar

Fødselsdagshilsen fra jenta mi

bursdagskort 40 år

Dette bildet hadde stedatra mi tegnet av meg til min 40års dag. Damen på bildet skulle blåse 40 sommerfugler avgårde, men det ble for mye arbeid så det ble til at sommerfuglene dannet 40-tallet i stede Smilefjes

Jeg er så heldig som har så flotte barn som er så glad i meg. Smilefjes

23
Mar

Å henge med

23.3: “For å bli noe(n) må du ha utholdenhet (Ruth Gordon).

Kvinner som gjør for mye vet hvordan vi skal “henge med”. Vi står på i situasjoner hvor “fornuftige mennesker” ville gitt opp for flere år siden. Denne utholdenheten er et utslag av det som plager oss. Vi blir så opptatt av å henge med at vi mister perspektivet, og ser ikke at vår innsats bare bidrar til å forverre en uholdbar situasjon. Om vi trekker oss ut, kan det hende noen av organisasjonene vi jobber i kan få anledning til å møte virkeligheten, eller kanskje de går til grunne og oppstår igjen på et annet grunnlag.

Utholdenhet er en dyd av nødvendighet, men viljen til å henge med har påvirket dømmekraften vår. Dermed evner vi ikke å skille ut hva som virkelig er nødvendig.

I noen sammenhenger er det best å gå, i noen sammenhenger er det best å bli, og i noen er det bare å vente og se. Kunsten er å skille mellom disse sammenhengene.