Skip to content

Archive for

7
Mar

Hårbørste med villsvinbust

Jeg må bare fortelle om den utrolig flotte hårbørsten jeg kjøpte i Barcelona nylig. Det er en superflott børste som er laget av villsvinbust og stålpinner.

IMG_0699

Den er kjøpt hos Sephora.

IMG_0700

Fra jeg var liten jente har jeg hørt at det er viktig å børste håret ca 100 ganger i døgnet. Vel, det tar tid – og jeg har aldri gjort det før jeg kjøpte denne børsten. Den gjør håret glansfult, men det gjør skikkelig vondt. Jeg har ikke hatt særlig følelse i hodebunnen på flere år, men nå begynner jeg å kjenne noe når jeg klør meg i hodet.  Det er helt sikkert den nye børsten som er grunnen.

IMG_0703

Børsten skal være anti-frizz – det vil si at den er anti-statisk. Den skal gi glansfult hår, den gjør det lett å gre ut floker (og den heter jo villsvinbørste mot floker) og det stemmer. Jeg er så glad for at jeg nå får sjansen til å få så vakkert og glansfult hår som kvinnene rundt middelhavet har – selv med mitt blonde, veldig nordiske, hår.

 

– Trinity

7
Mar

Sunn fornuft

7.3: “Enn om det er slik som noen har sagt, at å være virkelig sivilisert er å godta sykdom… (Robyn Davidson).

Et biprodukt av å leve og arbeide som en gal er at vi øker toleransen for galskap. Evnen til å skille mellom fornuft og ufornuft blir svekket. Når vi hele tiden er omgitt av “unormal” oppførsel, begynner vi etter hvert å lure på vår egen vurderingsevne. Ofte er det ikke oss det er noe galt med, men situasjonen. Og vi blir mer og mer vanvittige etter som vi prøver å tilpasse oss den.

Hvis det er slik at “å være virkelig sivilisert er å godta sykdom,” da bør vi kanskje se litt på hva vi har definert som “sivilisert”.

Jeg er ikke gal – det er bare situasjonen som krever at jeg skal være det.