Skip to content

Archive for

28
Feb

Å gjøre inntrykk

Hvis det hadde vært skuddår i år skulle denne kommet

29.2: “Og likevel, gjennom alle år har jeg vært livredd for å bli steinet til døde om folk gjennomskuet fasaden min (Sara Davidson).

Så mye tid og krefter vi bruker på å gjøre inntrykk! Vi tror at om vi bare kler oss riktig, kommer andre (spesielt menn) til å tro at vi både er profesjonelle, intelligente, dyktige og har full kontroll. Vi tror at bare vi kler oss riktig kommer andre (stort sett menn) til å tro at vi er tiltrekkende, sexy, ettertraktede og verd å kjenne. Vi tror at bare vi er tilstrekkelig omsorgsfulle, forståelsesfulle og trofaste, kommer noen til å ha lyst til å være sammen med oss.

Vi er så redde for at noen skal gjennomskue oss og oppdage (til vår store skrekk!) at det ikke er noen der. Vi tror at om andre virkelig finner ut hvem vi er, kommer de ikke til å interessere seg for oss i det hele tatt. Vi tror det er inntrykket vi klarer å gi som er redningen.

Om noen forelsker seg i det inntrykket jeg gjør, er det selvsagt ikke meg de elsker; de elsker bare det ytre bildet av meg.

28
Feb

Signatur – cover for iPhone4 og iPad

Nå som jeg har både iPhone og iPad ville jeg finne et pent omslag til begge to. Jeg har hatt omslag på iPhonen i alle år, men det har vært vanskelig å finne noe til iPhone4 – hadde en kul en fra 13Tretten, som var resirkulert banner fra Barcelona, men så kjøpte jeg et nydelig deksel til min iPad – alle jeg har sett har kjedelige sorte, vanlige fra Apple, men jeg vil jo ikke være som alle andre. Så jeg surfet på nettet og fant et rødt, sexy cover.

P1020952

Det er i “skinn”, og det er preget croco – rødt – lakk, det skinner og ser virkelig eksklusivt og sexy ut Smilefjes

Jeg har fått utrolig mange positive kommentarer for dette. Og jeg tenkte at jeg vil jo ha et omslag – cover som matcher for min iPhone også – så jeg fant maken – i samme nettbutikken – og vips så har jeg likt til begge to.

 

 

 

 

 

P1020950

Stedatra mi syns jeg må finne meg lommebok som matcher nå. Så blir det min fulle signatur Smilefjes vel – du kommer nok ikke til å se meg med håndveske og sko i samme utforming, men nesten Smilefjes som blunker

Jeg hadde ønsket meg at dette fantes som cover for skriveboken min også – men det har jeg bare sett på film så langt.

Det jeg er virkelig glad for er at mine tekniske herligheter ikke blir ripet opp og de ser flotte ut i tillegg.

Dessuten er det en annen fordel med å ha det røde omslaget, det er ikke særlig mange spørsmål om å låne med seg iPaden min på jobb Smilefjes som blunker

 

 

 

– Trinity

28
Feb

Latter

28.2: “Latter kan være mer tilfredsstillende enn heder og ære, mer verdifull enn penger, og den kan rense hjertet bedre enn bønn (Harriet Rochlin).

Hvor lenge siden er det du hadde skikkelig latterkrampe? Det virker som latter er en sjelden skatt nå til dags.

De fleste av oss er mistroiske og flaue over vår egen latter. Som barn ble vi alltid bedt om å holde den tilbake. Ofte er den helt borte for oss. Vi er redde for å le alene, og det er flaut å le sammen med andre. For en vanvittig situasjon!

Latter er en av gavene ved å være menneske. Vi kan ikke tvinge den fram, men vi kan så visst slutte å undertrykke den både i oss selv og i barna våre.

Latter hos mennesket tilsvarer hundens logring med halen.”