Skip to content

Archive for

20
Feb

Ønskeliste til 40 årsdag – Del 2

Som sagt; Jeg har nå kommet så langt på min vei at jeg skal innrømme for alle sammen at jeg er kresen, kravstor og opptatt av det vakre. Eller som mamma sa; Jeg liker det som er dyrt og eksklusivt – ja det er vel fra sine egne det er kjekkest å finne ut sannheten fra Smilefjes som blunker 

Jeg skal også innrømme at jeg setter stor pris på det enkle også. Det som ble så morsomt når jeg laget disse ønskelistene var at jeg plutselig fikk lov å ØNSKE – fra øverste hylle Smilefjes og det er ikke lett, for jeg er vant til å høre at det er lov å ønske, men man skal ikke forvente å få det man ønsker seg. Noe jeg faktisk forsøker å ikke overføre til stebarna mine.

onskeliste2

Det er ikke til å stikke under en stol; det jeg ønsker meg mest er  Penger – for da kan jeg få mulighet til å kjøpe noe av det som finnes på ønskelisten Smilefjes som blunker

Sko fra Christian Louboutin, med røde såler, som filmstjernene: klassisk sort og mer sommerlige med kilhæl i rød/hvit eller sort

Bøker; Hundreåringen av Jonas Jonasson, Moderne Jenter av Harriet Bjerrum Nielsen og Monica Rudberg og  Tretten av Mia Berner.

Hørselvern fra Sordin for å bruke til jakt og skyttebane. Disse forsterker lyder fra viltet og demper lyden fra skudd. Fantastisk kombinasjon.

Varmepose til jakt – for det er ikke til å slippe unna at det blir kaldt på villsvinjakt på vinteren.

Romaskin er noe jeg har ønsket meg en stund, men siden jeg ønsker meg denne av høy kvalitet – så har jeg ikke sett det mulig å investere i den (enda). Både model D og E er interessante. Jeg ser at behovet for trening øker – etter en virkelig lav treningsperiode de siste to årene er det på tide å gjøre noe aktivt igjen.

Noe som bringer meg over til et av mine ønsker som burde stå høyt på listen offroad sykkel – den skal være lett å løfte, og av variantene for damer – slik at jeg kan få en bedre stilling når jeg sykler. I tillegg ønsker jeg meg sykkelsko og bindinger.

Bærbare høyttalere til iPhone fra Philips er kjekt å ha i bilen eller på hytta og mange andre steder.

A1 Angel Coat fra Mette Møller i fargen sand er virkelig lekker.

Fotokurs med Morten Krogvold i september – på Vågå. Dette har jeg drømt om lenge, vel, jeg har ikke drømt om at det skal være på Vågå, men kurs med Morten Krogvold har jeg bare hørt positive erfaringer med.

Anorakk – helst en hvit, sånn som hun i “Himmel Blå”, men jeg finner ikke den. En lett anorakk er deilig uansett aktivitet.

Wacom Cintiq 12WX tegnebrett for fotoproffen

Samsonite Cosmolite koffert, på tide å trappe ned på å reise med bag og heller gå for stil – og da i rød eller gull.

Nytt Liggeunderlag i dun, som er langt nok og bredt nok og varmer nok der vi ferdes ute på jakt på vinteren.

Sovepose – 198cm er noe jeg ikke har hatt en ordentlig variant av de siste 10 årene.

Devold ull underklær. Jeg liker godt Devold Basic i rødt. Et alternativ kan være Lanullva-trøye i lilla.

Ekstra blitz til Canon-kamera er også på ønskelisten

Det samme er ulike objektiver, blant annet en 50 mm

Holdt nesten på å glemme kitchen aid kjøkkenmaskin og blenderen

Og så er det sikkert mye jeg ønsker meg som jeg har glemt, men jeg lover å blogge om det jeg ønsker meg framover. Og jeg har bare skrevet opp ting som er så eksklusive og dyre at jeg ikke kan gå i butikken og kjøpe det bare på impuls. Så som jeg skrev innledningsvis – så er det vel egentlig ulike pengesummer som gir meg best utfall Smilefjes som blunker

På forhånd tusen takk til alle som tenker på meg i forbindelse med at jeg blir ett år eldre og ett år klokere.

 

– Trinity

20
Feb

Ønskeliste til 40 årsdag – del 1

Nå skal jeg gjøre noe av det vanskeligste jeg vet. Jeg skal ønske meg… Jeg ønsker meg jo ikke noe, samtidig som jeg ønsker meg masse ting, men det er jo bare ting – og jeg vil jo ikke være materialist – selv om alt tyder på at jeg er det… hehehe

Jeg begynner med å hente inn ønskelisten fra jul:

onskeliste700pix

Burberry sjal – Dette sjalet/skjerfet er stort, mykt, varmt, lekkert og evigvarende.

Digitalt fotocamera – Canon 7D eller 5D – jeg greier ikke helt å bestemme meg – kanskje noen kan bestemme meg.

Firearmet lysestake – Chorus Candelabra – som jeg ikke finner i Norge lenger, men har ønsket meg i mange år.

Cover til iPhone har jeg allerede funnet – og er veldig fornøyd med.

Jack George handveske – en klassisk sort skinnveske med plass til jobbrelaterte papirer og en liten pc – perfekt nå som jeg blir 40 og vil være DAME

Klassiske Chanel Solbrille – sort evt sort med hvitt – model 5148

iPad var jeg så utrolig heldig å få til jul Smilefjes

North Face dunkåpe i sort

Armring og store øreringer i hvitt gull

Drømmehuset

Bildet Når andre sover eller bildet Underveis av Olga Grimsmo Nielsen

Marc Jacobs klokke, i hvitt eller sort, uansett med blankt stål og ikke i gull-farge.

Så har Elisabeth Helvin laget en fantastisk engleskulptur med knallrøde boksehansker på – denne ønsker jeg meg veldig.

————————————–Dette var listen fra jul – Nå over til den nye ønskelisten——————-

Jeg har nå kommet så langt på min vei at jeg skal innrømme for alle sammen at jeg er kresen, kravstor og opptatt av det vakre. Jeg skal også innrømme at jeg setter stor pris på det enkle også. Det som ble så morsomt når jeg laget disse ønskelistene var at jeg plutselig fikk lov å ØNSKE – fra øverste hylle Smilefjes som blunker

– Trinity

20
Feb

Å be om unnskyldning

20.2: “Gjør det til en leveregel aldri å angre, eller se deg tilbake. Anger er bare bortkastet energi; du kan ikke bygge på det. Det eneste det fører til er at du trøster deg selv (Katherine Mansfield).

Å se seg tilbake og angre er ikke det samme som å bli klar over hvor en står, for så å gå videre i livet. Når vi ser oss tilbake og angrer, blir vi selvopptatte og straffer oss selv på grunn av feilene vi har begått.

Alle har gjort feil. Så lenge vi lever i et avhengighetsforhold som tilslører alt vi gjør, har vi forårsaket mye skade både på oss selv og andre. Vi har forsømt oss selv. Vi har forsømt dem vi er glad i. det er slik det er å styres av avhengighet. Nå kan vi innrømme feilene våre, og be om tilgivelse fra dem vi har gjort urett (innbefattet oss selv hvis vi ikke har tatt vare på oss). Deretter kan vi gå videre.

Skam, dårlig samvittighet eller anger er ingen ting å bygge på. Disse følelsene tjener bare til selvbebreidelse eller trøst.

Å eie mine egne overtramp og be om forlatelse for dem gjør det mulig for meg å bygge videre på min egen fortid og integrere den i resten av livet mitt. Jeg kan begynne med dette når som helst… kanskje alt i dag.