Skip to content

Archive for

28
Jan

Tanketrening, en ny side på bloggen

hjerne

Jeg blir så glad over å se denne hjernen – og nå skal jeg fordype meg mer om hjerneforskningen som har foregått de siste 10-15 årene, for myter om hjernen er virkelig til for å knuses Smilefjes som blunker

Se den nye siden; Tanketrening – så kan du bli inspirert til å øke selvfølelse og selvtillit – eller bare bli påminnet hvor fantastisk det er å tenke positive tanker.

Inspirasjonsfyrverkeri; Birgit Semundseth er et nydelig menneske, i alle fall som foredragsholder. Skulle du noen gang trenge inspirasjon så anbefaler jeg å høre på henne.

Vi fikk utdelt en CD for bedre selvfølelse og selvtillit på seminaret, og jeg har en del cd’er med meditasjoner, affirmasjoner og lignende – så jeg tenkte at jeg kommer sikkert ikke til å høre på den, men tusen takk!!! Nå har jeg hørt på den 2 ganger daglig siden jeg var på seminar!!! Og gjett om det får meg til å føle meg bra!! Bedre enn bra, faktisk :-) Jeg anbefaler å kjøpe denne. Hun som prater har en god stemme å høre på – og når jeg har på lytte-volum så blir jeg så glad av alt det fine jeg begynner å tenke om meg selv. Så har jeg hatt den på nesten lydløs, så jeg ikke direkte hører på hva som blir sagt – og det gjør også noe med meg – helt ubevisst.

Du kan lese mer på siden, se link øverst på bloggen.

– Trinity

28
Jan

Uunnværlighet/ Kontroll/ Frykt

28.1: “Da jeg var seksten år, sa mor at jeg ikke var uunnværlig. Om jeg ikke jobbet hardt, kunne jeg bli oppsagt fra jobben. Jeg jobber seksti til sytti timer i uka, tar aldri fri. Mannen min og jeg har ikke tatt ferie på tolv år. Jeg er arbeidsnarkoman, og det er jeg glad for (Anonym kvinne).

Hoi! Behøver jeg si mer? Denne kvinnen har kjøpt hele pakka.

Mange av oss tror som henne at vi kan bestemme oss for å bli uerstattelig ved å gjøre oss uunnværlige. For en fiks måte å prøve å få kontroll på! Å arbeide som besatt er ikke det samme som å være glad i arbeidet.

Vanligvis er det slik at folk som er glad i arbeidet sitt, også har glede av fritiden og hobbiene sine. Arbeidsnarkomane er ikke det! Vi arbeider av ren frykt og prøver å overbevise oss selv om at vi er glad for det. Frykt og selvfornedrelse går ofte hånd i hånd.

Kan jeg erstattes, for min egen del? Det er det som er spørsmålet.”