Skip to content

Archive for

8
Jan

Matlei av salat

P1020709

Jeg har aldri vært en stor fan av salat. Jeg spiser det, men syns det er veldig kjedelig mat. Så til lunsj idag måtte jeg prøve noe nytt. Hvitløk og Chili Powder Kylling med Chorizo pølse og avokado. For å si det sånn, så ble den veldig smakfull – det ble nok for mye av det gode krydder – og nå har jeg lært at for mye sterkt krydder i salat er ikke spesielt godt. Så nå gleder jeg meg til en mye midlere salat i morgen.

Det kom i alle fall noe godt ut av dette eksperimentet Smilefjes 

Hvis noen har en god salat de vil dele så skriv det gjerne inn i komentarfeltet. Jeg lover å prøve den (om den er nesten uten karbohydrater) og blogge om den.

8
Jan

Trang til å lykkes

8.1: “Noen av oss blir etter hvert de mennene vi ønsket å gifte oss med (Gloria Steinem).

Å oppnå en viktig stilling i en bra bedrift er krevende. Mange av oss har strevd hardt og lenge for å nå dit vi er kommet, og vi er stolte av det vi har utrettet.

Suksess krever at man ofrer noe og prioriterer noe annet, og vi har lært hvordan vi skal greie det. Vi har prioritert arbeid foran alt annet i livet vårt. Vi har lært å konkurrere og inngå kompromisser. Vi har lært å kle oss som menn og høre til blant menn. Vi har lært å være tøffe og å vise krefter når vi må. Vi har lært oss spillet.

Det er på tide å stoppe opp og se hva som har skjedd med oss underveis. Er vi blitt den kvinnen vi helst vil være?

Jeg lurer på om jeg faktisk er blitt den mannen jeg ønsket å gifte meg med? Ville den sunne og klarttenkende kvinnen i meg hatt meg som ektefelle?”