Skip to content

Posts from the ‘Foto’ Category

17
mar

Hvordan starte opp bloggen igjen?

Ja, jeg har tenkt på det i evigheter, hvordan skal jeg gå fram for å starte opp igjen? Hva kan jeg si annet enn unnskyld for at jeg ble borte. Unnskyld til deg og til meg, for det var veldig givende å skrive. Jeg vet at det var noen som leste det jeg skrev og det er jeg utrolig takknemlig for, og nå skal jeg forsøke å gjøre meg fortjent til å bli leset igjen. Mye har skjedd i livet siden sist. Mye vil jeg sikkert dele, for det er viktig, det er viktig å dele – det er på den måten vi kan få til vekst og endringer både samlet og i hver enkelt av oss.

BK_TrineLiseNilsen_Gudommelighet_Skaperverket_2015.11.20

Hva har så skjedd, spør du kanskje? Jo, jeg har sluttet i min gamle jobb, jeg har gått et år på skole et par år og lært innovativ ledelse og videre gikk jeg og lærte digital fotografering. Det er ingen tvil om at jeg likte begge deler, men at det var utrolig godt å få positivt påfyll i form av å gjøre noe som lå mitt hjerte veldig nært. Fotografering, vel jeg er ikke blitt en kløpper enda, men jeg setter pris på å kunne det litt bedre. Nå gjenstår det bare å øve til jeg mestrer det.

– Trinity

27
nov

Dag 144 – Det du motstår vedvarer og formerer seg, så vær alltid obs på det du tenker på og tiltrekker deg

Dag 144:

Motstand mot noe er som å prøve å endre på bilder etter at de har blitt overført til fotopapir. Det er en intetsigende jaktstart. Du må gå inn og sender ut et nytt signal med dine tanker og følelser for å skape nye bilder. Ettersom du motstå det som har dukket opp, legge du mer energi og mer kraft i de bildene du ikke liker, og du vet at da tiltrekker du deg flere av dem i en rasende fart. Hendelsen eller omstendighetene kan bare bli større, fordi det er loven i universet. "Det du motstår vedvarer." ~ Carl Jung (1875-1961)

BestFriends2

Det beste er å redigere bilder før de printes ut på fotopapir. Jeg hadde to bilder av venninnene og begge jentene var virkelig fnisete og urolig slik at de var i bevegelse hver sin gang på hvert sitt bilde. Med photoshop ble det mulig å flette to bilder sammen og resultatet ble utrolig vakkert. Det er vel slik dagens tekst ser for seg tankene også, hvis to negative tanker kan endres til en positiv så vil vi tiltrekke oss det vakre. For bare noen år siden hadde ikke jeg hatt mulighet til å endre disse bildene og få til et utrolig flott ett, nettopp fordi jeg bare fotograferte med film. Det kan godt tenkes at flere ser på digitalfotografering som “juks”, men jeg ser det som muligheter. På samme måte som loven om tiltrekning er basert på muligheter.

 

– Trinity

20
nov

Tusen hjertlig takk til “Jentene på Kaffe” i Horten, for muligheten til å leke meg med kamera hos dere.

I går jobbet jeg på “Jentene på Kaffe” – dette er en klesbutikk i Horten. I en periode nå har jeg fått øve meg på å ta bilder for denne butikken. Jeg føler meg så utrolig heldig som fikk denne muligheten – jeg har jo ingen erfaring i å ta produktbilder så dette er en dyrebar erfaring for meg. Mens jeg har holdt på å fotografere har jeg blitt kjent med de damene som jobber der. Og for en varm og inkluderende gjeng de er.

Jentene på Kaffe i Horten

Jeg har også fått lov til å publisere bildene jeg har tatt på deres facebook side og DET har jo gjort det ekstra morsomt å holde på. Nå har jeg til og med fått lov til å være med å arrangere konkurranser på deres side. Og gjett om det er morsomt. Vi deler ut premier for ulike konkurranser vi arrangerer der, og flere konkurranser skal det bli.

Første konkurranse var å "Like" siden på facebookHer er Vivi med et av skjerfene som var første premie var et valgfritt ull og silke skjerf fra BeckSöndergaard til en verdi av nærmere 700,-Stort utvalg av BeckSöndergaard hos Jentene på Kaffe i Horten

Nå pågår andre konkurranse - der det er om å gjøre å legge inn et bilde av favorittkaffen sin og få flest mulig til å like sitt eget bilde - premien støvletter til en verdi av nesten 1200,-

Bildene jeg tar blir kjørt et par runder i photoshop før jeg legger de ut – og er det noe jeg virkelig koser meg med så er det dette. Jeg har hatt en lang periode hvor jeg bare har følt liten verdi i meg selv, men nå holder det på å snu.

Tre av høstens antrekk hos Jentene på Kaffe i HortenEksklusivt skjerf og mye annet tilbehør hos Jentene på Kaffe i HortenAccessories hos Jentene på kaffe i Horten

De første bildene jeg tok – hadde vindu som bakgrunn – og for tiden er det mye renoveringsarbeid og bygningsarbeid rundt Jentene på Kaffe – så da ble utfordringen å gi vinduene annen bakgrunn enn den reelle. Dette skapte noen utfordringer for meg i photoshop.

Utsikt mot gågatenUtsikt fjellene rundt Namibiaørkenen

Utsikten gågaten og stativer utenfor butikken - meget roteteUtsikt endret til Møringa ved Oslofjorden. Det var da ideen om å finne ulike områder i Horten som bakgrunner dukket opp - dessuten var det en grusom jobb å klippe rundt disse pyntetrådene som henger foran utstillingsdukken

Bakgrunnen fra butikkvinduet hos Jentene på KaffeHer er utstillingsdukken "flyttet" til moloen på Borrestranda

Søt kjole fra Siris Design finner du hos Jentene på Kaffe i HortenDenne søte kjolen fra Siris design fikk en "høstreise" til Barcelona - her i Guell Parken

Nå gleder jeg meg til å ned på butikken og fotografere alle de flotte juleantrekkene som har kommet inn.

Jentene på Kaffe selger også ballkjoler og sko/ støvletter.

Da Jentene på Kaffe skulle ha en helsides reklame i forbindelse med Hortens Kaosdager fikk jeg lov til å lage denne også – nå er jeg sikker på at Grafisk design må være utrolig morsomt å holde på med. Det er utrolig sjelden jeg ønsker at jeg hadde vært yngre for å kunne ta andre valg her i livet, men i forhold til foto og grafisk design så tenker jeg på det. Hvis jeg bare hadde vært ung i dag så skulle jeg virkelig satse i den retningen.

Jentene_paa_kaffe_kaosdagene_nov2011

I går var fokuset i butikken en blanding mellom penkjoler til jul og kosekrok med tøfler og pyjamas for kalde vinterkvelder.

Jentene på Kaffe i Horten ønsker deg en varm og deilig kosekveld i vintermørket

Bli gjerne med på å Like Jentene på Kaffe på facebook – linken er lagt ut litt høyere opp i artikkelen. På den måten kan du være med å se på min kreative utvikling også – samt få muligheten til å vinne fine premier etterhvert.

 

– Trinity

6
nov

Allehelgensaften – en liten hilsen til mine kjære som er gått bort

I kveld gikk jeg en tur ned på gravlunden for å kjenne på atmosfæren når mørket trådte inn og alle lysene og lyktene skinte. I Horten er det veldig mange som er flinke til å gå ned og stelle på gravplassene akkurat denne helgen. Allehelgensdag. Til heder, ære og for å minnes våre kjære som er døde.

allehelgensaftenallehelgensaften2allehelgensaften3allehelgensaften4allehelgensaften5

Det var mye folk som spaserte på gravlunden og barnelatter som trillet ut til glede for alle døde.

Stemningen var bare så utrolig vakker – så jeg vil gjerne dele litt av inntrykkene jeg sitter igjen med. Det er 6. november 2011, klokken var rundt 19-20, det var vindstille og + 9oC – altså ingen tegn til snø.

Med ønske om en stille og rolig natt til alle som har noen å minnes.

 

– Trinity

13
okt

Workshop i Photoshop CS5: Portrait, Beauty and Fashion Retouching; med NORDphotography og Claire Rosen

Jeg har nå vært på et par fantastiske dager med hard jobbing i Photoshop – for å lære retusjering. Det har vært intens jobbing i fire dager, men veldig lærerikt.

Inn en dør og opp med heisen - der var NORDphotography's lokaler denne gangen

Workshopen ble arrangert av NORDphotography og jeg kommer gjerne tilbake til workshoper, kurs fra dette forholdsvis nye firmaet. Klikk deg inn på hjemmesiden deres her for å se om det kanskje er noe du kan ha interesse av. Nå er jeg klar over at året snart er omme og at programmet deres vil se noe fyldigere ut om en liten stund, men jeg legger ut linken så du kan titte innom.

Arbeidshefte og kompendium - Gull verdt når jeg nå skal bruke CS5 hjemme alene

Vi fikk utdelt et helt uvurderlig arbeidshefte/ kompendium – som ble flittig brukt alle dagene, samtidig som jeg tok en hel del notater – og i tillegg delte notater med sidekvinnen.

Doves utvikling av en reklameplakat. Ikke rart vår oppfatning av skjønnhet er forvrengt.

Aller først viste Claire Rosen en videosnutt fra YouTube der vi fikk se realiteten bak en reklameplakat. Hvor modellen kommer inn, hun blir sminket og stylet av profesjonelle, så kommer fotografen og tar en masse bilder – før fotografen går tilbake til Photoshop og retusjerer bildet. Se hvordan halsen blir lengre, øynene større, håret fyldigere osv. Det er virkelig ikke noe rart i at vår oppfatning av skjønnhet er forvrengt. Med dette fikk vi en innføring i de etiske vurderingene vi må gjøre når vi setter oss ned med photoshop – og jeg syns det var veldig interessant.

Øvelse gjør mester - og mesteren sitter og demonstrerer og inspirerer

Så var vi i gang. Dette var virkelig ikke en innførende workshop i Photoshop, så det var viktig å kunne en del om softvaren før vi begynte. Disse intense 4 dagene gjorde meg mye sikrere i bruken av ulike verktøy, snarveier, fargevalg og skjønnhet. Da vi var ferdige, helt utmattet og lattermilde fikk vi høre av Claire Rosen at hun bruker 10 uker på å undervise dette kurset i USA!! Så det er ikke rart vi følte oss overveldet og utmattet. Et 10 ukerskurs på 4 dager – det må bare bli intenst! Men DET hjalp veldig på mestringsfølelsen å høre det Smilefjes som blunker

http://www.clairerosenphoto.com/

Claire Rosen er som en prinsesse – hun ankom første dag i det vakreste rosa taftskjørtet jeg har sett – det subbet gulvet når hun gikk. Hun er bare helt utrolig vakker. Jeg kan ikke forstå at ikke hun var preget av jetleg disse dagene, jeg hadde nok trengt et par dager på å aklimatisere meg når jeg kom til et nytt land. Nå er hun i Trondheim og stiller ut sine bilder for første gang i Norge på Norsk Fotofagsskoles Fotofest 13.-15. oktober – så om du er i Trondheimsområdet så anbefaler jeg å ta en tur innom utstillingen og se.

http://fotofagskolen.no/nb-NO/nyhetsarkiv/+programmet+klart.html

NORDphotography holder på å etablere seg i Trøndelag, nærmere bestemt på Inderøy. Dette er et veldig interessant prosjekt, der gammelsaga på Inderøy skal være base for foto-workshops – da kan Inderøy bli en lekeplass for internasjonale fotografer. Jeg kjenner til flere kunstnere som snakker om det vakre lyset på Inderøy – og det er interessant for fotografer så vel som for malere. Du har muligheten til å få navnet ditt preget inn i gulvet i galleriet på saga om du sponser én kvm. Les mer om denne muligheten på bloggen Saga Senter for fotografi.

Som du sikkert har forstått har jeg hatt en fantastisk helg. Nå skal jeg sette meg ned og opdatere bloggen min igjen – etter tre dager uten noe. Jeg kommer nok til å bruke noen timer foran skjermen med retusjering og redigering i photoshop utover høsten og vinteren. Følg med og se hva som skjer på den fronten også Smilefjes som blunker

Diplom for å ha gjennomført workshopen med suksess fikk vi også

Ønsker DEG en strålende dag! Selv føler jeg meg lykkelig, men sliten Smilefjes som blunker Hvordan føler du deg i dag?

 

– Trinity

6
okt

Høstferie og et besøk hos Høyt og Lavt i Svarstad

For et par dager siden fant jeg en interessant annonse i lokalavisen. Nå har jeg hatt med meg stebarna mine hit og det var virkelig suksess.

Annonse fra Gjengangeren i Horten

I går satte vi pris på høstferie og høstværet. Vi pakket en sekk med litt niste – dog kunne vi ha husket litt ekstra varmt tøy (det er jo tross alt oktober). Tok med barnas farmor. Så satte vi kursen mot Svarstad i Vestfold, vi hadde som mål at vi skulle besøke Høyt og Lavt for å se om det var noe for barna der. Høyt og Lavt er en aktivitetspark der klatring og zip-line er HOT. Det jeg likte aller best er at det er bare de som skal klatre/delta som betaler – jeg som skulle fotografere og følge med fra bakken betalte ikke noe.

Er klatreselene festet riktig

Sitter utstyret som det skal? Hva er denne til?Hæ – heter den “trinse” – så morsomt. Alle som ikke hadde vært i parken fra før måtte gjennom en opplæring. Denne opplæringen tok utrolig lang tid og her holdt både små og store på å gi opp. Det var bare én ting jeg virkelig savnet ved opplæringen – det var at alle burde prøve å kjenne hvordan det hadde vært om de ramlet og ble hengende i sikringen – dette kunne hjulpet mange fra å være redde.

Alle måtte gjennom opplæringsløype OG en av familieløypene før de fikk sette avgårde i aktivitetsparken

Etter endt opplæring måtte alle som hadde vært på opplæring gjennom en av familieløypene for å få litt trening i å sikre seg og kjenne litt på hvordan høyden er og hindrene virker. Disse løypene var veldig morsomme for barna.

Det var klatrevegger, tauvegger, liner, bevegelige hindre og mye mer

Den ene utfordringen etter den andre som krevde konsentrasjon og balanse

Det var mange ulike hindre som skulle forseres, og det var mulig å avbryte ved noen av “pause-platformene” hvis det ble for utfordrende.

Zip-Line var veldig populært og det ga følelsen av å fly

Zip-Line ble favoritten. Og nå gleder barna seg allerede til at Aktivitetsparken skal åpne igjen etter vinteren. Så dette kan vi bare konkludere med ble en suksess. Mestringsfølelsen og selvtilliten kan virkelig boostes her ved Høyt og Lavt i Svarstad.

Høyt henger de og fort svever de fram.

Se opp for flygende mennesker hos Høyt og Lavt

Nå stenger de for sesongen om et par dager – så om du vil rekke å prøve så må du dra i dag, eller i morgen.

Vi har bestemt oss for å vente til våren når de åpner igjen – og gleder oss allerede.

Høyt henger de og sure – nei ikke denne gangen…

 

– Trinity

6
okt

Dag 91 – Den høyeste og mest kraftfulle frekvensen er kjærlighetsfrekvensen

Dag 91:

All din glede finnes på kjærlighets frekvensen – den høyeste og mest kraftfulle frekvensen av alle. Du kan ikke holde kjærligheten i hånden. Du kan bare føle det i ditt hjerte. Det er en tilstand av å være. Du kan se bevis på kjærlighet bli uttrykt gjennom mennesker, men kjærlighet er en følelse, og du er den eneste som kan utstråle og avgi følelsen av kjærlighet. Din evne til å generere følelser av kjærlighet er ubegrenset, og når du kjenner følelsen av glede eller kjærlighet er du i komplett og fullstendig harmoni med Universet.

Rød Rose er et tegn på kjærlighet - kjenner du følelsen av å få blomster - er den god?

Det kan vel ikke være noen tvil om at kjærligheten er den største, det er kjærligheten som trekkes fram både i Loven om tiltrekning og hos ulike helgener, filosofer og i religiøse skrifter.

Mange av oss er så redd for kjærligheten – nettopp fordi den kan gjøre oss utrolig sårbar og trist. Kjærlighetssorg er noe av det verste vi mennesker går igjennom. Jeg husker at det var gyldig fravær da jeg gikk i ungdomsskolen. Hvis vi opplever svik av de vi elsker høyest er det lett å pakke ned disse gode følelsene videre i livet. Jeg har sett virkelig gamle mennesker som sitter på sykehjemmet og føler bare bitterhet fordi de endte opp med å være alene i livet etter et brudd. De opplevde eller tillot seg selv ikke å oppleve kjærlighet igjen. Jeg har også samtalet med eldre damer i sykehjem som forteller om bitterhetsfølelsen som overtok livet deres helt og holdent fordi de ikke fikk barn, de fikk aldri oppleve den ubegrensede kjærligheten det er å ha barn. Selv er jeg veldig klar over dette, men jeg skal ikke stikke under en stol at jeg er livredd for å bli en bitter gammel kjærring… Og overalt jeg leser for tiden står det at jeg vil få det jeg frykter mest fordi jeg lar tankene mine gå dit og skape den energien for meg selv, så jeg prøver konsekvent å tenke at jeg er heldig som har et bra liv med venner, familie, andres barn i mitt liv og at jeg er så sosial og trivelig at jeg omgås lett med fremmede.

Gode følelser og minner i forhold til andres barn

Nå holder jeg på å utvikle en hobby jeg har hatt i flere år – jeg kan forsøke å få følelsen av kjærlighet gjennom det. Selv har jeg kanskje kapslet inn følelsene mine i flere år nå, nettopp for å slippe å bli såret og oppleve følelsen av sorg og tap igjen. Det krever for mye av min energi å gjøre det nå. Jeg har opplevd kjærlighetssorg og skuffelser fra mange hold, både i forhold til menn, men også i forhold til å miste personer som har stått meg nære og i forhold til venninner som blir borte pga livssituasjoner, misunnelser, osv. Det er like sårt det. Nå har jeg som dere vet begynt med å sende kjærlighet til disse menneskene som har såret meg, slik at fokuset mitt ikke sender på bitterhetsfrekvensen, men på kjærlighetsfrekvensen.

Jeg har alltid hatt mye kjærlighet å gi, men jeg har blitt dårlig på å motta kjærlighet. Så da håper jeg at når jeg gir kjærlighet så er det de samme følelsene som gjør at jeg kobles på Universet med kjærlighet.

KjærlighetssymbolerGlad i meg selv ;-)

Ønsker deg en riktig gledelig og kjærlig dag. Husk at kjærlighet til deg selv også er følelsen av kjærlighet som sendes ut på eteren.

 

– Trinity

26
sep

Giveaway hos “Noe på hjertet” ♡ og jeg ønsker meg så veldig en av disse lekre fotoveskene for damer ;-)

image

I og med at jeg prøver å vinne en av disse veskene så blir det et lite innlegg for å øke sjansen til å vinne. Nå har ikke jeg hatt så mye hell i spill i mitt liv, så nå er det kanskje min tur? Smilefjes som blunker Jeg er i alle fall en evig optimist, som vet det går bra til sist – og jeg ender opp med å få det jeg har bruk for.

http://www.fotobag.no/no/kelly-more/juju/juju-muted-teal.html?XBLG22858=fbd88d25586eb3755ebcaf61bbe57bdc

Jeg har tittet litt rundt hos fotobag.no – og jeg kan love deg at det ikke er bare en gang jeg har vært innom der og tittet. Nå er det mulig å vinne en av de feminine fotobagene fra Kelly Moore – og min favoritt har nå falt på Juju i denne nydelige fargen med det tøffe navnet; muted teal Smilefjes som blunker.

Denne vesken er stor og rommer alt jeg vil ha med meg når jeg stikker ut en tur. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at fotoutstyr tar mye plass når jeg skal ta en liten tur ut.

Nå er det Jorid Kvam med bloggen “Noe på hjertet” som har Giveaway av disse fotoveskene fra Kelly Moore.

Bloggen “noe på hjertet” handler om interiør, foto og design, så jeg bruker å se innom på det Jorid skriver. For tiden er hun i New York City med fotoveskene sine (ja, og kjæresten) – hun har vist flere flotte bilder fra denne turen de siste dagene.

♡ Tusen takk for denne muligheten! This time I feel lucky! Smilefjes som blunker

Kanskje du også har lyst til å delta? Se innom Giveaway for konkurranse regler. Og hvis du ikke skal delta, så kanskje du kan krysse fingrene for meg? Sladrefjes

 

– Trinity

25
sep

Besøk hos “Jentene på KAFFE” i Horten med digitalkamera – nye muligheter

Nå har jeg fått en forsmak på produkt fotografering. Etter å ha vært innom “Jentene på KAFFE” en av klesbutikkene i Horten og sett på regntøy fra Blæst ByLillebøe kom jeg i prat med de som jobber der. Jeg fortalte at jeg følger med dem på Facebook for å se om det dukker opp noe spennende nyheter. Så begynte vi å snakke om Facebook og jeg våget meg til å spørre om jeg kunne få forsøke å ta bilder til siden deres. Og siden jeg aldri har gjort noe lignende, men ønsket å se om jeg kunne få det til så dro jeg ned til butikken litt senere i uken som var. Gjett om jeg koste meg. Det er første dagen på lenge at jeg har hatt det så kjekt. Å være uten jobb er ikke videre bra for selvtilliten.

Jeg følte meg levende – latteren og praten var befriende. Jentene som jobber på “Jentene på KAFFE” er utrolig hyggelige. De er sosiale, hjelpsomme, glade i mennesker og klær, søte og trivelige. Hvis du ikke har vært der – så må du ta turen innom. Hvis du kommer over med Bastøferja fra Moss og skal videre i Vestfold så ta en tur innom Horten sentrum først og hils på “Jentene”. De har noe for enhver smak og i alle størrelser. Her finner du klær, tilbehør, sko, støveletter – til og med støveletter med ekstra vidde i skaftet – og hyggelig service.

Jeg fikk i alle fall muligheten til å prøve meg fram for å se om foto kan bli noe mer enn bare en hobby.

Her er noen av bildene jeg har tatt (+ forsøkt å retusjere) og lagt opp på Facebook siden deres.

Høstens nyheter er i butikken

accessories

hjerter_smykker

Regntøy for gode følelser på en regntung dag fra Blæst ByLillebøeNytt høstantrekk fra "Jentene på Kaffe" i Hortenoutfit

«Utsikt over soloppgangen i Namibia» fra "Jentene på KAFFE" i HortenEn ny kjole til høstens reise - du finner den hos "Jentene på Kaffe" i Horten

LiveLoveLaugh - høstens store budskap fra "Jentene på KAFFE" i Horten - og fra TrinityPlaceButikken bugner av lekre høstvarer i alle størrelser

Hvis du ikke har vært innom Facebook siden til “Jentene på KAFFE” enda så gjør det – trykk på “LIKER”-knappen og få oppdateringer rett på din egen vegg.

Det er første gang jeg har vært så modig på mange år. Det er første gang jeg har tatt bilder som jeg skulle bruke til noe som ikke er privat. Det er første gang jeg viser meg fram sånn som dette – og gjett om det er skummelt og kjekt på samme tid.

Hva syns du om første resultatet? Er det noe du ville gitt meg tilbakemelding på så tar jeg gjerne mot tips og råd.

 

– Trinity

19
sep

Har så mye å glede meg til

Jeg greier nesten ikke å vente på at tiden skal gå raskt nok. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å delta på NORDphotographys Photoshop-workshop Smilefjes.

NORDphotography

Jeg fryder meg og har sommerfugler i magen. Jeg gleder meg så utrolig mye til dette. (Selvfølgelig gruer jeg meg også, men den følelsen skyver jeg unna når den dukker opp; du vet den følelsen som sier jeg ikke er flink nok, at jeg ikke har noe der å gjøre, at jeg ikke har bruk for det – jeg vil ikke høre på det) Så nå er jeg kjempe flink til å dytte negative tanker bort i en krok. For jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg til noe som helst. I alle fall ikke slik som dette. Ingen fødselsdager eller andre helligdager har noen gang vært så frydefult som denne følelsen er Smilefjes.

I tillegg har jeg bestilt meg time til Bjørg Jeppesen – min “helhetsterapeut”. Jeg har hatt god effekt av en del av det hun startet opp sist. Smilefjes

life alignment og helhetlig energi

Og så har jeg endelig fått time til min fabelaktige frisør Tommy hos INCH på St.Hanshaugen igjen. Det er ikke så lett å ha en veldig travel frisør så langt unna. For jeg har begrenset med muligheter til å reise innover til Oslo slik at det passer med hans skjema.

Massasjestoler - INCH på St. Hanshaugen

Hvordan skal jeg få tiden til å gå fram mot oktober? Jo, det er forholdsvis enkelt – ta bilder, redigere bilder, søke jobber, trimme litt og kose meg litt inni mellom alt dette.

Manpowernav_ledigestillingerjobb_finn.norubrikk.no

Ta bilderPhotoshop

 

– Trinity